Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

08 Жовтня, 2018 р., 14:13
На Львівщині 32 родини військовослужбовців отримали кошти на закупівлю житла у 2018 році. Загалом на цю потребу скерували 32 773,9 тис. гривень. Про це сьогодні, 8 жовтня, повідомили під час апаратної наради у Львівській ОДА.
08 Жовтня, 2018 р., 14:12
Платники податків Львівщини у вересні 2018  року забезпечили надходження податкових платежів до місцевих бюджетів на суму 836,1 млн гривень. В порівнянні з аналогічним періодом 2017  року місцеві бюджети області отримали на 121,4 млн грн або на 17 % більше. Зокрема, по податку на доходи фізичних осіб надходження до місцевих бюджетів у вересні 2018 року склали 612,2 млн. грн., що на 75,5 млн. грн. або на 14,1 % більше, ніж у вересні 2017 року.
08 Жовтня, 2018 р., 14:11
Упродовж двох днів, 1-2 листопада, на Львівщині триватиме масштабна економічна подія - XVIII Міжнародний економічний форум. Цьогорічний девіз форуму  - «Львівщина - хаб можливостей!» об’єднає представників дипломатичних та бізнес-делегацій з України та закордону.
08 Жовтня, 2018 р., 14:09
Сьогодні, 8 жовтня, під час апаратної наради відбулось нагородження футбольної команди «Копа», якою опікується місія «Центр Опіки Сиріт» ЛА УГКЦ. До складу команди входять різного статусу діти, в тому числі діти-сироти, діти з багатодітних сімей та діти з шкіл-інтернатів Львівщини. «Цей турнір, участь в якому беруть команди з різних країн, уже з 2011 року став традиційним. Перемога наших молодих футболістів вартує пошани. Тому варто віддати належне і самим спортсменам, і тим людям, які ними опікуються», - зазначив голова Львівської ОДА Олег Синютка.
08 Жовтня, 2018 р., 14:07
5 жовтня у департаменті охорони здоров’я Львівської ОДА відбулась робоча зустріч представників медичних закладів з керівником юридичної компанії «ILF», представником експертної групи підтримки медичних реформ при МОЗ України Оленою Хитровою. Серед присутніх були: відповідальні особи закладів охорони здоров’я за процес перетворення в комунальні некомерційні підприємства (КНП).
08 Жовтня, 2018 р., 14:06
5 жовтня  у Львівській ОДА відбулося чергове засідання міжвідомчої робочої групи щодо розв'язання проблем незавершеного будівництва у Львівській області під головуванням т.в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування облдержадміністрації Оксани Ткачук та голови постійної комісіїз питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестиційної політики Богдана Гагалюка.
08 Жовтня, 2018 р., 14:05
З ініціативи департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації  у  реабілітаційних закладах Львівщини впродовж місяця відбуваються мистецькі заходи з нагоди Дня музики. Днями учасники Народного колективу РНД «Галицькі барви» виступили у Грушківському психоневрологічному інтернаті КЗ Львівської обласної ради, Народний колектив «Пори року» співав для людей похилого віку територіального центру соціального обслуговування стаціонарного відділення с. Новоселище.
08 Жовтня, 2018 р., 14:03
Днями з Сватівського району Луганської  області повернувся військово-патріотичний музичний гурт “Кулі”, який  презентував  для мешканців Сходу насичену музичну програму. Артисти співали для жителів Луганщини і патріотичні, і народні пісні, зокрема «Мамо не плач», «Хлопчина з майдану», «Дівчина з майдану», «Доброго вам дня», «Слава Україні», «Лента за лентою» тощо.
08 Жовтня, 2018 р., 14:03
У неділю,  7 жовтня, у Міжнародному аеропорті «Львів» імені Данила Галицького зустріи сестер Анну та Марію Музичук, які у складі шахової жіночої команди вибороли срібні нагороди 43-ої Всесвітньої шахової Олімпіади. Шахісток урочисто привітали начальник управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Роман Хім’як, заступник президента Львівської обласної шахової федерації Назар Фірман, заслужені тренери України Олег та Наталя Музичук.
08 Жовтня, 2018 р., 14:01
 7 жовтня  у с. Завадові Яворівського району відбувся ІV фестиваль музичної спадщини о. Михайла Вербицького “У музиці – молитва, у – молитві – музика”. «Небайдужі люди творять нашу історію. Небайдужі наші хлопці, які боронять кордони за тисячі кілометрів від нас із вами. Завдяки небайдужим ми сьогодні говоримо українською мовою, вітаємось «Слава Україні!». Одним із таких людей був отець Михайло Вербицький, який зі своїм талантом міг збагачуватись і жити задля самого себе, але обрав інших шлях – служіння Богу і народу. Тішить, що сьогодні серед нас є небайдужі люди – ті, хто організували цей фестиваль, його гості. Небайдужі – ми з вами, сьогодні цеглинка за цеглинкою будуємо Україну», - звернулась до гостей та організаторів фестивалю заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора