Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

06 Грудня, 2018 р., 11:37
Сьогодні, 6 грудня, у Львівській ОДА презентували проект обласного бюджету на 2019 рік. «Верховна Рада затвердила Закон України «Про Державний бюджет». Бюджетний процес, як в Україні, так і на Львівщині вже стартував. Станом на вчора затверджено 8 місцевих бюджетів, бюджет міста Львова і ряд сільських та селищних бюджетів. У показниках бюджету на 2019 рік нам вдалось зберегти належну соціальну складову, проіндексувати ряд видатків соціального характеру, а також в умовах досить консервативного пронозу надходжень податків і зборів на наступний рік, вдалося також зберегти і навіть збільшити блок фінансування капітальних видатків та програм. Прогноз обласного бюджету 2019 року обліковується в межах 14,5 млрд грн. Важливим є той факт, що ми передбачаємо зростання видатків на заробітну плату  працівникам бюджетної сфери в середньому трошки більше 10 %, збільшуються інші першочергові утриманські видатки прогнозного показника інфляції 7,4 % зростання. Також фонд, який спрямовується на реалізацію обласних програм перевищує 1,5 млрд грн»,-  розповів директор департаменту фінансів Львівської ОДА Олег Демків.
06 Грудня, 2018 р., 11:36
Сьогодні, 6 грудня, в академії Сухопутніх військ відкрили новостворений універсальний тренажерний комплекс, який включає 5 окремих спортивних залів. У відкриття взяв участь голова Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою.
06 Грудня, 2018 р., 11:34
У період з 2015 по 2018 роки на території Львівської області залучили 354,8 мільйонів євро міжнародної технічної допомоги. Зокрема, у 2018 році реалізують 37 проектів, на які скерували фінансовий ресурс у сумі  - 76,5 мільйонів євро.
06 Грудня, 2018 р., 11:33
Сьогодні, 6 грудня, у Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулись урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України.
06 Грудня, 2018 р., 11:32
5 грудня на Львівщині відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера. Привітав волонтерів області голова Львівської ОДА Олег Синютка, який наголосив, що волонтери, це ті люди, які першими стали разом із воїнами на захист рідної землі.
06 Грудня, 2018 р., 11:32
З метою підвищення рівня безпеки дорожнього руху, зниження аварійності на вулично-дорожній мережі Львівської області завершено облаштування світлофорного об‘єкта на пішохідному переході на автодорозі Н-10 Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці-Мамалига в с. Станків.
06 Грудня, 2018 р., 11:31
5 грудня у Палаці залізничників «Рокс» відбулися урочистості, присвячені Дню Збройних Сил України, які організували для родин загиблих та померлих учасників АТО. Вечір розпочався хвилиною мовчання за полеглими героями та маршем Нової української армії у виконанні курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
06 Грудня, 2018 р., 11:29
Цьогоріч  28 дітей-сиріт та осіб з їх числа отримають 21 квартиру за кошти державного бюджету. Про це йшлося сьогодні під час селекторної наради під головуванням заступника Міністра соціальної політики України з питань європейської інтеграції Олександри Чуркіної.
06 Грудня, 2018 р., 11:23
5 грудня відбувся урочистий випуск слухачів курсу «Менеджмент безпеки бізнесу» у межах Програми НАТО-Україна з перепідготовки та соціальної адаптації військовослужбовців. Виконавець курсу – Львівський інститут Міжрегіональної Академії Управління Персоналом (ЛІ МАУП) спільно з ГО «Західний регіональний центр сприяння перепідготовці та соціальній адаптації військовослужбовців».
06 Грудня, 2018 р., 11:11
Шановні воїни! Сердечно вітаю вас із Днем Збройних Сил України — святом, яке уособлює мужність і незламність захисників рідної землі. Україна пишається своїм військом і довіряє йому. Наші боєздатні Збройні Сили — це здобуток і заслуга мільйонів українців-патріотів, які зробили неймовірне — збудували армію і зупинили агресора. Щодня, спираючись на всенародну підтримку, зростає вишкіл українських воїнів, які зі зброєю в руках забезпечують мир та спокій українських громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора