Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олег Синютка відзначив волонтерів Львівщини

Дата: 06.12.2018 11:32
Кількість переглядів: 115

Фото без опису5 грудня на Львівщині відбулись урочистості з нагоди Міжнародного дня волонтера. Привітав волонтерів області голова Львівської ОДА Олег Синютка, який наголосив, що волонтери, це ті люди, які першими стали разом із воїнами на захист рідної землі.

«Якби не було вас, сьогодні б ми не мали те, що маємо. Дякую за те, що ви є», - зазначив Олег Синютка.

Відтак, за активну громадську діяльність, вагомий особистий внесок у надання волонтерської допомоги захисникам батьківщини очільник області вручив почесні грамоти та подяки Роману Федишину, Ірині Паньчук, Ігорю Букаю, Юліану Арату, Василині Батько, Олександрі Возняк, Андрію Остроушку, Уляні Кузик.

Зазначимо, що Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку -  один з міжнародних днів ООН присвячений особам, що займаються волонтерством.

Генеральна Асамблея ООН в 1985-му році на 40-й сесії у спеціальній резолюції запропонувала урядам відзначати 5 грудня як «Міжнародний день волонтерів в ім'я економічного і соціального розвитку», закликавши їх здійснювати заходи для спонукання людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги як волонтерів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора