Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Грудня, 2018 р., 12:05
У дитячий будинок сімейного типу в c. Завада Мостиського району влаштували на спільне проживання та виховання дитину, позбавлену батьківського піклування. «Варто зазначити, що у цьому дитячому будинку сімейного типу  виховується троє рідних братів та сестра дівчинки, яку влаштували. Відтепер у сім’ї проживатимуть 6 дітей-вихованців», - повідомив начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис.
04 Грудня, 2018 р., 12:05
8 грудня у Національному академічному українському драматичний театрі імені Марії Заньковецької відбудеться творчій вечір Миколи Кулика - директора-художнього керівника Заслуженої академічної капели України «Трембіта» з нагоди 60-річного ювілею «Modus vivendi».
04 Грудня, 2018 р., 12:03
У понеділок, 3 грудня, напередодні Дня Збройних сил України, в актовій залі НВК «Буська ЗОШ І ст. – гімназія-інтернат ім. Є.Петрушевича при ЛНУ ім. І.Франка відбулася презентація книги «Воїни миру», присвяченій героїчному подвигу учасників бойових дій на Сході України, жителів Бущини. На зустріч прибули воїни АТО Генза Ігор, Бондаренко Сергій, Друзь Володимир, Томачук Ігор, Міллер Іван, Колодницький Віталій, Зайло Андрій.
04 Грудня, 2018 р., 12:02
Упродовж 6-8 грудня у Львові триватиме Міжнародна молодіжна конференція «Молодь і держава: партнерство заради розвитку молоді». Про це повідомили сьогодні під час брифінгу. “Ми проводимо таку конференцію на Львівщині вперше за десятиліття існування політики східного партнерства Європейського союзу. В області ми намагаємось особливу увагу приділяти молоді і це бачать наші міжнародні партнери та представники у Києві. Ця конференція – це визнання роботи в галузі молоді, бо кінцеві результати, які ми плануємо напрацювати чітко співпадають з напрямками роботи, які здійснюємо в галузі молодіжної політики на Львівщині. Міжнародний захід дасть змогу напрацювати майданчик для подальшої комунікації і втілення нових проектів на міжнародній арені”, - зазначив директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський.
04 Грудня, 2018 р., 12:01
У п‘ятницю, 7 грудня, діти з інвалідністю з навчально-реабілітаційного центру «Джерело» вирушать до резиденції святого Миколая на території дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка», що на Жовківщині. Під час святкування для гостей підготували зустріч зі Святим Миколаєм та його помічниками, самостійне виготовлення новорічних сувенірів у майстерні Святого Миколая, квест галявиною казок, солодкі пригощання та вручення подарунків від партнера Львівської кондитерської фабрики «Світоч».
04 Грудня, 2018 р., 10:28
У 2018 році на території Львівської області реалізували 2 тисячі 327 об’єктів соціальної інфраструктури на суму 1789,2 млн гривень. «У 2015 році ми розробили план детального будівництва, за цей час зреалізували понад 6 тисяч проектів. Якщо зупинитись на джерелах, найбільші капіталовкладення надходили з бюджету розвитку та проектів місцевого розвитку. За останні роки - 8,5 млрд грн інвестували у дорожню інфраструктуру», - зазначив заступник голови Львівської обласної державної адміністрації  Роман Филипів.
04 Грудня, 2018 р., 10:27
Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращою спортсменкою Львівщини за підсумками листопада 2018 року Вероніку Марченко.
04 Грудня, 2018 р., 10:26
Президент Петро Порошенко наголошує, що ніколи раніше влада не приділяла стільки часу і стільки уваги проблемам осіб з інвалідністю. І питання забезпечення активної участі осіб з інвалідністю у суспільному житті є одним із важливих питань, якими опікується влада.
04 Грудня, 2018 р., 10:26
Президент Петро Порошенко наголошує, що ніколи раніше влада не приділяла стільки часу і стільки уваги проблемам осіб з інвалідністю. І питання забезпечення активної участі осіб з інвалідністю у суспільному житті є одним із важливих питань, якими опікується влада.
04 Грудня, 2018 р., 10:25
Забезпечення ефективного використання коштів, передбачених у державному бюджеті на спеціальну дотацію за вирощування молодняка великої рогатої худоби, який народився в господарствах населення, є актуальним як для тваринництва України в цілому, так і для Львівської області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора