Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

17 Грудня, 2018 р., 09:14
11 грудня відбулася зустріч представників міжнародного автомобільного постачальника “BMTS Technology” з головою Львівської обласної державної адміністрації Олегом Синюткою. Центральним питанням зустрічі стала реалізація інвестиційного проекту із будівництва заводу на території Львівської області в Західній Україні.
17 Грудня, 2018 р., 09:13
14 грудня  авіакомпанія «Wizz Air» відкрила новий авіарейс зі сполученням Львів-Франкфурт-Львів. Участь у офіційному відкритті взяв начальник управління транспорту та зв’язку департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Тарас Оприск.
17 Грудня, 2018 р., 09:11
14 грудня  голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом  Королівства Бельгія в Україні Алексом Ленартсом. Очільник області подякував уряду та народові Королівства Бельгія за підтримку України в її боротьбі з російським агресором, а Надзвичайний і Повноважний Посол у відповідь запевнив голову облдержадміністрації у незмінності цієї позиції та подальше сприяння Україні в її євроінтеграційних намірах.  
17 Грудня, 2018 р., 09:10
Майже 729 млн грн військового збору сплатила Львівщина для підтримки української армії та підвищення обороноздатності держави за 11 місяців 2018 року. Як повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб Головного управління  ДФС у Львівській області у січні - листопаді 2018 року платниками податків Львівщини для підтримки української армії та підвищення обороноздатності держави сплачено 728,8 млн грн військового збору.
17 Грудня, 2018 р., 09:09
14 грудня під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського відбувся семінар щодо введення в дію положень Закону України «Про ринок електричної енергії». Серед учасників заходу представники департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської ОДА, ПрАТ «Львівобленерго», ТОВ «Львівенергозбут», відповідальні за закупівлю електроенергії з РДА, МВК, ОТГ, Асоціації промисловців та підприємців, водоканалів та теплокомуненерго.
17 Грудня, 2018 р., 09:08
На території Львівської області продовжується процес затвердження місцевих бюджетів усіх рівнів на 2019 рік. За оперативними даними депатаменту фінансів Львівської обласної державної адміністрації, станом на 14 грудня 2018 року прийняли 112 місцевих бюджетів на 2019 рік, у тому числі:
17 Грудня, 2018 р., 09:06
З нагоди Міжнародного дня гір в Центрі Митрополита Андрея Шептицького управління туризму та курортів Львівської  ОДА організувало захід «Безпека зимових мандрів в горах». Участь у заході взяли понад 120 активних туристів та мандрівників. Пластун, професійний альпініст, гірський рятувальник, чемпіон України з альпінізму Іван Бандрівський розповів про власний досвід підняття на вершину Матергорн у Пеннінських Альпах. Також спікер порадив, як варто готуватись до гірських сходжень, зокрема які продукти харчування та речі варто брати.
14 Грудня, 2018 р., 16:15
«Містобудівний кадастр – інноваційна система розвитку ОТГ» - під таким гаслом 20 грудня  в приміщенні Львівської облдержадміністрації відбудеться Форум об’єднаних громад, присвячений питанню впровадження містобудівного кадастру, який дає перспективу економічного ефекту для розвитку територій.
14 Грудня, 2018 р., 16:14
У Києві відбулось засідання Ради туристичних міст і регіонів України. В межах засідання заходи із розвитку туризму на Львівщині проведені у 2018 році презентувала начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака.
14 Грудня, 2018 р., 16:14
Сьогодні, 14 грудня, стартувала конференція щодо відкриття транскордонного проекту "Доступне українсько-польське прикордоння: спільні дії щодо модернізації дорожньої інфраструктури".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора