Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

12 Лютого, 2021 р., 17:24
У березні відбудеться громадське обговорення питання про присвоєння 1 окремій бригаді Державної спеціальної служби транспорту почесного найменування «імені князя Лева». Про це інформують у департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА.
12 Лютого, 2021 р., 17:24
Учора територіальні громади отримали кошти на придбання інсулінів у загальній сумі 12 млн грн, які надійшли з державного бюджету. Ці видатки держава делегувала місцевим органам влади разом із фінансовим ресурсом у вигляді субвенції.
12 Лютого, 2021 р., 17:23
Погіршення погодних умов, снігопади ускладнили рух на автошляхах області. Проте, як зазначив під час брифінгу директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис, станом на сьогодні доїзд до усіх лікарень області забезпечено.
12 Лютого, 2021 р., 17:22
Питання використання та видачі дозволів на міжнародні вантажні перевезення, забезпечення безпеки перевезення вантажів через пункти пропуску обговорили сьогодні під час наради за участі першого заступника голови Львівської ОДА Андрія Годика, заступника голови ЛОДА Тараса Греня,  першого заступника голови Укртрансбезпеки Романа Кокотайла, заступника голови Львівської обласної ради Юрія Холода, представників митної та прикордонної служб, а також перевізників.
12 Лютого, 2021 р., 17:21
Україна, зокрема Львівщина, наблизилась до початку вакцинації проти COVID-19. Перший етап вакцинації має розпочатись вже з наступного тижня. Про вакцину, яку очікує Львівщина, та як відбуватиметься вакцинація, – у роз’ясненні епідеміолога, керівника Львівського обласного лабораторного центру МОЗ Наталії Іванченко.
12 Лютого, 2021 р., 17:20
Торік стартував проєкт з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта». До участі активно долучилась бібліотечна галузь. У рамках цієї  програми між бібліотеками Львова та області розподілили 300 комплектів нової комп’ютерної техніки. Крім цього, в закладах обласного підпорядкування завершили оцифровувати каталоги загальної бази книг автоматизованою системою Koha.
12 Лютого, 2021 р., 14:17
За попередню добу на Львівщині методом ПЛР-тестування у 373 мешканців області підтвердили СОVID-19. У розрізі населених пунктів.
12 Лютого, 2021 р., 14:16
За минулу добу на автодорогах Львова та області сталася 91 дорожньо-транспортна пригода, одна з них - з потерпілою. Про це інформують у відділі комунікації поліції Львівської області. 30 автопригод на дорогах області, ще 61 - у Львові. Внаслідок ДТП одна особа була травмована. Загиблих немає.
12 Лютого, 2021 р., 14:14
У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов, а саме зниженням температури та снігопадами, на Львівщині розгорнуть 112 пунктів обігріву або пристосованих під такі пункти приміщень. «Це приміщення, які можна використати для обігріву населення та відстою техніки на території області», - пояснюють у департаменті з питань цивільного захисту.
12 Лютого, 2021 р., 14:13
Освітній серіал «Фінансова грамотність для підприємців» допоможе потенційним та діючим підприємцям покращити свої навички з управління фінансами у власному бізнесі. Міністерство цифрової трансформації України у партнерстві з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC), членом Групи Світового банку (World Bank Group), представили освітній серіал «Фінансова грамотність для підприємців».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора