Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

25 Січня, 2021 р., 10:05
22 січня  голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зустрівся з директорами приватних закладів для дітей-сиріт та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.  «Ви робите неоціненну справу. Даєте дітям змогу відчути себе любимими, потрібними і цінними. Дбаєте про їхню освіту, майбутній фах. І що дуже важливо – працюєте з батьками. Спонукаєте їх виправитися, змінити ставлення до життя і забрати своїх дітей додому. Бо ж більшість хлопців і дівчат, які виховуються у цих закладах, мають живих тата і маму», - наголосив Максим Козицький.
22 Січня, 2021 р., 16:39
Сьогодні представники департаменту агропромислового розвитку Львівської обласної державної адміністрації спільно з Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львів) провели онлайн-конференцію для  територіальних громад Львівщини на тему: “Про передачу земель с/г призначення  територіальним громадам. Основні моменти реєстрації земельних ділянок”.
22 Січня, 2021 р., 16:38
В області триває підготовка до вакцинації проти ковіду. Про це розповіла заступник директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Шурпяк. «Зараз ми розробляємо детальний план вакцинування. Відповідно, збирається потреба - кількість людей в області, які будуть охоплені вакцинацією, готується медичний персонал, обладнання – все, що необхідно, щоб у лютому ми могли говорити про те, що ми готові до прийому поставок вакцин»,-  зазначила вона.
22 Січня, 2021 р., 16:37
У 2020 році  в області зафіксовано 46 випадків отруєння чадним газом. Вони призвели до загибелі 3 осіб, 112 осіб госпіталізовано (50 із них – діти).
22 Січня, 2021 р., 16:34
Департамент освіти учора розіслав листа у всі відділи освіти територіальних громад і районів області із рекомендаціями щодо початку очного навчання із понеділка. У тих школах, де є інфіковані діти чи педагоги, відповідно до рішень педагогічних  рад, навчання продовжиться дистанційно.
22 Січня, 2021 р., 16:33
Сьогодні - День Соборності України. 102 роки тому, 22 січня, був проголошений Акт Злуки Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки. Цього дня відзначають також іншу подію, яка відбулась 22 січня 1918 року — прийняття IV Універсалу УЦР.
22 Січня, 2021 р., 16:32
У День Соборності, 22 січня, Президент України Володимир Зеленський взяв участь у церемонії вшанування пам’яті Президента УНР Михайла Грушевського. Володимир Зеленський поклав букет квітів до підніжжя пам’ятника видатному державному діячу. Також біля меморіалу було встановлено кошик квітів. У церемонії взяли участь Голова Верховної Ради Дмитро Разумков, Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль та керівник Офісу Президента Андрій Єрмак.
22 Січня, 2021 р., 16:31
Сьогодні, 22 січня, з нагоди Дня Соборності України та 102-ї річниці проголошення Акту злуки УНР та ЗУНР на Личаківському цвинтарі у Львові урочисто вшанували пам'ять полеглих Героїв. На Личакові зібрались представники громадськості, духовенства та керівництво Львівщини. Так, присутні поклали квіти до Меморіалу воїнам Української Галицької Армії та запалили лампадки на могилах Держсекретаря військових справ ЗУНР Дмитра Вітовського, коменданта Січових Стрільців Михайла Галущинського, керівника і засновника «ПЛАСТу» Олександра Тисовського, воїна УГА Северина Левицького, а також на могилі учасника АТО Віктора Гурняка.
22 Січня, 2021 р., 16:30
Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про затвердження Порядку здійснення медичного обслуговування учнів закладів загальної середньої освіти», ініційовану та розроблену Міністерством охорони здоров’я. Про це повідомив заступник Міністра охорони здоров’я, Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.
22 Січня, 2021 р., 16:29
Сьогодні, 22 січня, Україна відзначає День Соборності. Голова Львівської ОДА Максим Козицький привітав Луганщину в особі керівника облдержадміністрації Сергія Гайдая з цим важливим для кожного українця святом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора