Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Січня, 2021 р., 17:27
27 січня Комітет Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування розглянув Проект Закону про внесення змін до деяких законів України щодо розвитку інституту старост №4535 та рекомендував Парламенту прийняти його за основу.
27 Січня, 2021 р., 17:22
У Вищому професійному училищі №19 м. Дрогобича відкрили навчально-практичний центр колісних транспортних засобів та зварювальних робіт. Училище навчає кваліфікованих робітників для будівельної і автомобільної галузей, сфери обслуговування, громадського харчування та загальних для всіх галузей економіки.
27 Січня, 2021 р., 17:21
Сьогодні, 27 січня, в Україні відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. У Львові поминальні заходи розпочались зі спільної молитви на площі біля пам’ятника жертвам Львівського гетто. Голова Львівської ОДА Максим Козицький разом із громадськістю вшанували пам'ять загиблих євреїв.
27 Січня, 2021 р., 17:18
Упродовж тижня у Львівській області відбувався онлайн конкурс дитячого малюнку «Соборність очима дітей». Захід присвячений відзначенню Дню Соборності України. Учасникам конкурсу потрібно було намалювати малюнок на тему Соборності, опублікувати його в соціальній мережі Facebook, вказати прізвище, ім’я, вік автора та позначити організаторів конкурсу - департамент внутрішньої та інформаційної політики, хеш-тег публікації #Соборна_Україна.
27 Січня, 2021 р., 17:17
На виконання завдання Президента України Володимира Зеленського Кабінет Міністрів затвердив постанову про здешевлення вартості іпотечних кредитів. Глава держави неодноразово наголошував на важливості зменшення відсотка за кредитами на придбання житла. З минулої осені низка банків почала надавати іпотеку під 10%, але Президент поставив завдання знизити відсоткову ставку до 7%.
27 Січня, 2021 р., 17:16
Міністерство охорони здоров’я України розширить пакет послуг для лікування онкологічних захворювань у другому-четвертому кварталах 2021 року.  Про це повідомив Міністр охорони здоров’я Максим Степанов.
27 Січня, 2021 р., 17:15
Міністерство охорони здоров’я запускає новий проєкт єдиного аеромедичного простору. До його реалізації одним із перших в Україні долучиться Львівський центр екстреної медичної допомоги. Як розповів керівник Львівського центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Андрій Васько у інтерв’ю для ІА «Діло», це достатньо амбітна, але  досяжна ціль.
27 Січня, 2021 р., 17:12
Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної республіки Німеччина в Україні Анкою Фельдгузен. «Я щиро дякую Вам за підтримку. Ми відчуваємо, що вона йде від душі німецького народу. Наша держава не стоїть на місці. Ми впевнено рухаємось уперед, до Європейського Союзу та європейської якості життя», - зазначив Максим Козицький.
27 Січня, 2021 р., 17:11
У південній частині Самбірського району у селах Лімна (Турківської громади) і Бітля (Боринської громади) реконструюють Народні доми. Це стало можливим за ініціативи Львівської обласної державної адміністрації і за «Програмою секторальної підтримки ЄС. Львівщина».
27 Січня, 2021 р., 12:21
В області упродовж ночі для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 124 одиниці техніки. Використали 667, 7 тонн ПСС для механізованої та ручної підсипки.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора