Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Максим Козицький передав керівникам недержавних закладів для дітей-сиріт телевізори

Дата: 25.01.2021 10:05
Кількість переглядів: 156

Фото без опису22 січня  голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зустрівся з директорами приватних закладів для дітей-сиріт та дітей, які опинились у складних життєвих обставинах.  «Ви робите неоціненну справу. Даєте дітям змогу відчути себе любимими, потрібними і цінними. Дбаєте про їхню освіту, майбутній фах. І що дуже важливо – працюєте з батьками. Спонукаєте їх виправитися, змінити ставлення до життя і забрати своїх дітей додому. Бо ж більшість хлопців і дівчат, які виховуються у цих закладах, мають живих тата і маму», - наголосив Максим Козицький.

Як зазначили керівники закладів, дуже важливо, аби діти повертались на виховання у сім’ї.

«Наш дитячий будинок можна назвати реабілітаційним центром з підготовки повернення дітей у сім’ю. Кожна дитина повинна виховуватися у родині. Жоден будинок не в змозі замінити для неї батьківського тепла та турботи», – наголосив керівник приватного дитячого будинку «Благодать» Любомир Заболотний.

У межах зустрічі очільник Львівщини передав закладам 11 телевізорів, а також солодкі подарунки для вихованців.

Нагадаємо, цього року стартував проект «Дія.Цифрова освіта», який дає можливість навчатись цифровим навичкам в онлайн та оффлайн форматі. Аби підтримати дитячі будинки сімейного типу, прийомні сім’ї та заклади, які опікуються дітьми, Міністерство цифрової трансформації та Офіс Президента надав для Львівської області 200 телевізорів.

Присутні поспілкувалися і про проблемні питання. Зокрема, високу плату за електроенергію, адже її нараховують за тарифами як для юридичних осіб та інше.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора