Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

27 Січня, 2021 р., 12:21
Головне управління ДСНС України у Львівській області застерігає рибалок та дітей про те, що вихід на тонку кригу водойм може бути дуже небезпечним. Визначити реальну товщину льоду можна лише пробуривши лунку:
27 Січня, 2021 р., 12:15
За попередню добу на Львівщині методом ПЛР-тестування у  221 мешканця області підтвердили COVID-19. Відтак, подаємо інформацію про захворюваність у розрізі населених пунктів.
27 Січня, 2021 р., 12:10
29 січня 2021 року  в Україні відзначатимуть 103-тю річницю бою під Крутами - одного із знакових протистоянь українців проти більшовицького режиму в історії державотворення нашої країни. У цей день департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації запрошує долучитись усіх охочих до цікавої та змістовної розмови. Історик, учасник російсько-української війни та громадська діячка розкажуть про історичний аспект легендарного бою під Крутами, сучасні виклики та перспективи, які постають перед нашою державою. А також про те, наскільки важливо гартувати патріотизм молодого покоління на історичних здобутках наших Героїв.
27 Січня, 2021 р., 12:09
Кабінет Міністрів України планує ухвалити рішення про компенсації домогосподарствам, у яких встановлено електроопалення. Про це зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час виступу у Верховній Раді 26 січня. Денис Шмигаль розповів про 8 кроків, необхідних для того, щоб ринки електроенергії та газу почали працювати правильно й зручно для людей.
27 Січня, 2021 р., 12:08
26 січня  у Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки відбулась погоджувальна нарада з питань розвитку територіальної оборони у Львівській області. Участь у нараді взяв заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень, командування бригади територіальної оборони, представники громадських організацій, командування ТЦК та СП та представники військових частин, які базуються в області.
27 Січня, 2021 р., 11:46
З метою налагодження ефективного надання соціальних послуг стаціонарного догляду, що передбачають цілодобове перебування/проживання, нічне проживання у приміщенні, надання послуг догляду із забезпеченням проживання, та уникнення загроз життю людей, департамент соціального захисту населення облдержадміністрації звертається до установ, що надають такі послуги, діяти у правовому полі незалежно від форм власності.
27 Січня, 2021 р., 11:38
Будівництво перспективних пунктів пропуску на кордоні з Польщею та під’їзних доріг до них обговорили сьогодні під час онлайн наради з представниками Державної митної служби, Міністерства внутрішніх справ та польською стороною.
26 Січня, 2021 р., 14:28
Голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зустрівся з Генеральним консулом Румунії в м. Чернівці Іриною-Лореданою Стенкулеску. «Ми дуже раді бути сьогодні на Львівщині. На жаль, пандемія внесла свої корективи і у нашу роботу та призупинила її. Однак це не зупинить нашу співпрацю. Ми будемо і надалі підтримувати Вас у бажанні вступити до Європейського Союзу, щоб ми відкрили ворота співпраці між нашими країнами сповна. Ми завжди готові прийти Вам на допомогу», - наголосила Ірина-Лоредана Стенкулеску.
26 Січня, 2021 р., 14:28
В області для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 180 одиниць техніки. Використали 1054, 7 тонн ПСС для механізованої та ручної підсипки. Відтак, Служба автомобільних доріг у Львівській області задіяла 109  одиниць техніки та використала 776 тонн піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 71  технічний засіб та використав  278, 7 т ППС.
26 Січня, 2021 р., 14:27
За попередню добу в області провели 881 дослідження на коронавірус, з них - 167 позитивних. Методом ІФА протестували ще близько тисячі пацієнтів. Про це під час брифінгу сьогодні, 26 січня, повідомив директор департаменту охорони здоров’я Орест Чемерис.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора