Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Максим Козицький зустрівся з Надзвичайним і Повноважним Послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен

Дата: 27.01.2021 17:12
Кількість переглядів: 216

Фото без описуГолова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної республіки Німеччина в Україні Анкою Фельдгузен. «Я щиро дякую Вам за підтримку. Ми відчуваємо, що вона йде від душі німецького народу. Наша держава не стоїть на місці. Ми впевнено рухаємось уперед, до Європейського Союзу та європейської якості життя», - зазначив Максим Козицький.

Своєю чергою Анка Фельдгузен відмітила позитивні зміни в Україні.

«Я переконана, що Ваша держава обов’язково стане членом Європейського Союзу. Я бачу прогрес, який відбувається упродовж років незалежності, ті зміни і покращення, які ви демонструєте», - додала Надзвичайний і Повноважний Посол.

У межах зустрічі присутні поспілкувалися про боротьбу з коронавірусною інфекцією на території Львівської області.

«Ми зрозуміли, що маємо об’єднати усі наші зусилля та стати єдиною стіною у боротьбі з недугою. Тому ми одразу об’їхали лікарні і почали готувати їх до прийому пацієнтів із повідом, готували кисневі точки. Тож сьогодні на Львівщині кисневе забезпечення становить понад 90%, а наповненість ліжкомісць понад 30%», - наголосив очільник Львівщини.

Також Максим Козицький подякував пані Посол за надання високоточного медичного ангіографа для Військово-медичного клінічного центру Західного регіону у Львові.

Окрім того, сторони поспілкувалися про інтенсифікацію економічної співпраці.

Так, голова облдержадміністрації підкреслив успішну роботу підприємств з німецькими інвестиціями на території регіону, зокрема «Бадер Україна», «Леоні Ваерінгсистемс», «Електроконтакт Україна».

Максим Козицький зазначив, що цей досвід є додатковим показником для залучення нових інвестицій на Львівщину.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора