Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

03 Лютого, 2017 р., 15:50
У четвер, 2 лютого, у місті Новояворівськ відбувся вечір пам'яті лідера гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка, який трагічно загинув у автокатастрофі два роки тому. Кузьму вшанували на сцені місцевого клубу "Кристал", де він лише розпочинав музичну діяльність.
03 Лютого, 2017 р., 15:48
Вибір предметів для складання державної підсумкової атестації випускниками шкіл, що цього року буде проведена у формі ЗНО, залежить виключно від самого учня та його планів щодо подальшого навчання. Про це під час прес-конференції розповів директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій – повідомляє Освітній портал Львівщини. Так, випускники поточного року, заповнюючи реєстраційну картку, вказуватимуть назви навчальних предметів, із яких їм буде зараховано результати ЗНО як оцінки за державну підсумкову атестацію. Для випускників 2017 року першим обов’язковим предметом для ЗНО стане українська мова та література. Другий потрібно буде обрати з-поміж математики та історії. Третій – із запропонованого переліку предметів: математики, історії України, іспанської, французької, німецької, російської, англійської мови, біології, географії, фізики, хімії. Тобто за бажання випускник зможе скласти ЗНО і з історії України, і з математики. Окрім того, можна буде скласти в формі ЗНО ще один, четвертий предмет, який не є обов’язковим, але необхідний, приміром, для вступу в обраний ВНЗ. За цими предметами оцінка виставлятиметься одразу за двома шкалами: 12-бальною – як державна підсумкова атестація та 200-бальною – для зарахування під час вступу до вищого навчального закладу. Зазначимо, що цього року під час вступу до вищих навчальних закладів прийматимуться сертифікати ЗНО 2016 та 2017 років. Кожен учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів. Реєстрація учасників ЗНО-2017 стартує 6 лютого о 10:00 год. та триватиме до 17 березня. Основну сесію ЗНО буде проведено з 23 травня до 16 червня, додаткову – з 3 до 12 липня.
03 Лютого, 2017 р., 15:39
У 2016 році природно-заповідний фонд Львівщини збільшився на чотири об’єкти. Про це у п’ятницю, 3 лютого, повідомив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації Руслан Гречаник під час звіту про виконану роботу.
03 Лютого, 2017 р., 15:37
У четвер, 2 лютого, представники інститутів громадянського суспільства ознайомилися з формами заповнення документів, етапами проведення конкурсу та детально розглянути законодавчі зміни і тонкощі процедури формування проектної пропозиції.
03 Лютого, 2017 р., 15:36
Федеральне міністерство економіки та енергетики (BMWi) в рамках Програми підготовки управлінських кадрів проводить навчання керівників підприємств та організацій з 18-ти країн для налагодження контактів та взаємовигідного співробітництва з підприємствами Німеччини. 
03 Лютого, 2017 р., 15:33
Європейський банк реконструкції та розвитку (ЄБРР) пропонує гранти малим та середнім підприємствам для зростання їх бізнесу. Про це повідомляють у департаменті економічної політики облдержадміністрації.
03 Лютого, 2017 р., 10:51
Львівська область має намір розширити співробітництво із Йорданією. Насамперед, йдеться про активізацію туристичного напрямку та культурну співпрацю, а також допомогу регіональним компаніям у виході на йорданський ринок.
03 Лютого, 2017 р., 10:47
У 2016 році на Стрийщині для 3-х дітей-сиріт придбали помешкання. Про це розповів голова Стрийської РДА Василь Зубрицький під час свого публічного звіту перед громадою сьогодні, 2 лютого.
03 Лютого, 2017 р., 10:45
За 2016 рік підприємства Стрийського району реалізували продукції на суму 1 млрд 568 млн грн. Про це сьогодні, 2 лютого, під час свого публічного звіту перед громадою розповів голова Стрийської райдержадмістрації Василь Зубрицький.
03 Лютого, 2017 р., 10:44
2 лютого, з робочим візитом Львівщину відвідав Віце-прем’єр-міністр Володимир Кістіон. Під час візиту він побував на Львівському полігоні твердих побутових відходів та породному відвалі (териконі) на території Сокальського району, аби безпосередньо оцінити ситуацію на цих об’єктах.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора