Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Торік підприємства Стрийщини реалізували продукції на понад 1,5 млрд грн

Дата: 03.02.2017 10:45
Кількість переглядів: 226

За 2016 рік підприємства Стрийського району реалізували продукції на суму 1 млрд 568 млн грн. Про це сьогодні, 2 лютого, під час свого публічного звіту перед громадою розповів голова Стрийської райдержадмістрації Василь Зубрицький.

За його словами, одне з найбільших підприємств  району – концерн ТзОВ "ЛЕОНІ" щороку випускає товарної продукції більше як на 1 млрд грн, що становить 75% усієї випущеної промислової продукції району. На підприємстві працює 7 тис 200 працівників, середня зарплата  складає 7 тис 300 грн.

Значний вплив на загальні показники діяльності промислового комплексу району мають також підприємство "Стрийлісопродукт", ТзОВ "Агротем", ТзОВ "Стрийський гравійний дробильно-сортувальний завод", ТзОВ "Агроторг".

Василь Зубрицький зазначив, що у листопаді 2016 року після шестирічного простою відновив роботу Угерський спиртовий завод. Так, на підприємстві відновлено виробництво спиртовмісної продукції технічного та побутового призначення – органічних розчинників для поліграфічних підприємств, засоби для тонування деревини тощо.

Окрім того, на території Заплатинської сільської ради працює газове родовище потужністю 30 тис метрів куб за добу,  у відкритті якого брав участь Президент України. Усі 3 пробурені свердловини дали на Колодницькій площі промисловий приплив газу. Відтак, тут збудували установку, де газ проходить очистку і підготовку, а далі потрапляє до мережі "Укртрансгазу". У 2017 році на підприємстві видобуватимуть вже 100 тис метрів куб газу за добу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора