Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звіт голови Сокальської РДА: на ремонт доріг скерували понад 72 млн грн

Дата: 09.02.2017 11:58
Кількість переглядів: 228

Фото без описуМинулого року на ремонт автомобільних доріг загального користування у Сокальському районі скерували 72,4 млн грн. Кошти залучили із державного, обласного, районного та місцевих бюджетів. Про це під час свого публічного звіту перед громадою розповів голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих.

За його словами, у 2016 році за кошти державного бюджету провели поточний середній ремонт дорги Р15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква (відрізок на території Межирічанської та Сілецької сільських рад) на суму 11,4 млн грн. Також відремонтували дорогу Т14-10 Броди – Червоноград (на території Межирічанської сільської ради) на суму 30,5 млн грн.

Серед найбільших відремонтованих ділянок також автодороги Сокаль – Червоноград  на суму 11 млн грн, Сокаль – Стоянів по території Сокальської міської ради на суму 1 млн 554 тис грн, Сокаль – Бояничі (по території Опільської сільської ради) на суму 6 млн 905 тис грн.

Олег Пелих також зазначив, що окрім автомобільних доріг загального користування, протягом 2016 року проводились додатково ремонтні роботи за рахунок коштів бюджетів різних рівнів на дорогах Рава-Руська – Гайок, Шарпанці – Тартаків (на території Боб'ятинської сільської ради), Ульвівок – Забужжя (на території Телязької сільської ради), Комарів – Переспа (на території Переспівської сільської ради) та інших.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора