Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Які об’єкти освітньої галузі планують ввести в експлуатацію у 2017, - звіт управління капітального будівництва

Дата: 16.02.2017 17:09
Кількість переглядів: 179

Про пріоритетні об’єкти незавершеного будівництва у галузі освіти, які планують завершити у 2017 році розповів сьогодні, 16 лютого, в.о. начальника управління капітального будівництва Роман Пишняк.

"При виборі об’єктів ми врахували низку критеріїв – це, зокрема обсяг фінансування на окремих об’єктах, можливість завершити ремонтні чи будівельні роботи у певні терміни, їхня загальна вартість тощо", - зазначив під час звіту Роман Пишняк.

У 2017 році планують завершити будівництво дитячої туристичної бази центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вул.Ів.Франка,156 у Львові. На будівельні роботи виділили 7 млн 465 тис грн із державного фонду регіонального розвитку та 829 тис грн бюджету розвитку обласного бюджету. Також планується введення в експлуатацію СЗШ І-ІІст. на 150 учнів з двома дошкільними групами і фельдшерським пунктом в с. Пристань Сокальського району ( кошти ДФРР –  8 млн 457 тис грн, бюджет розвитку обласного бюджету – 940 тис грн).

Також за словами Романа Пишняка, за умови достатнього фінансування завершать добудову 12-ти класних приміщень і реконструкція існуючого блоку школи в с.Черниця, Миколаївського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора