Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

20 Жовтня, 2017 р., 12:10
19 жовтня перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський зустрівся із молодими дипломатами з Берлінської дипломатичної академії. Молоді дипломати перебувають на Львівщині із ознайомчим візитом. В межах зустрічі перший заступник подякував гостям за зустріч та привітав із 25-річчям з моменту встановлення дипломатичних відносин між Україною та Німеччиною.
20 Жовтня, 2017 р., 12:09
Днями, у Львові завершився міжнародний семінар «Співпраця у сфері розвитку системи антилегалізаційного фінансового моніторингу: міжнародні та національні аспекти». Захід організували Міністерство фінансів Республіки Польща та Держфінмоніторинг. У вітальному слові перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський наголосив, що у напрямку боротьби із корупцією, надзвичайно важливими є організація належного фінансового моніторингу та контроль за майновими виплатами.
20 Жовтня, 2017 р., 12:09
22 жовтня у приміщенні ЛКОЦ ім. О. Довженка, що на проспекті Червоної Калини, 81, відбудеться півфінал Галицької ліги КВН.  Учасники заходу - команди "В активному пошуку" (Тернопіль), "Наш формат" (Кам'янець Подільський), "Кипарис" (Львів), "Шпана" (Дрогобич), "Zефір" (Львів), "Як варіант" (Івано-Франківськ).
20 Жовтня, 2017 р., 12:08
Упродовж, 19-21 жовтня на Львівщині відбуватимуться урочистості з нагоди 150-річчя Львівського лікарського товариства. У межах заходу проведуть Міжнародну наукову конференцію за участі представників українських і польських медичних організацій. “Під час конференції відбуватимуться наукові доповіді з різних напрямків: травматологія, онкологія, бойова травма, це те, що зараз є актуальним для України. Вважаємо що таким досвідом потрібно ділитись з усіма, тому що не тільки наші воїни воюють, але й інші країни мають миротворчі контингенти, де солдати перебувають у напружених точках. В останній день конференції відбудеться урочисте відкриття пам’ятної дошки у ратуші, це місце, де власне було організоване Львівське лікарське товариство”, - про це повідомив сьогодні під час відкриття конференції в.о. директора ДОЗ ЛОДА Андрій Голдун.
19 Жовтня, 2017 р., 17:38
Сьогодні, 19 жовтня, з нагоди Міжнародного дня кредитних спілок, на Львівщині відзначили кращих представників сфери кредитної кооперації. Захід відбувся у Народному домі міста Стрий в межах II Всесвітнього фестивалю українських кредитних спілок. Перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський привітав та нагородив відзнаками кращих представників кредитних спілок.  
19 Жовтня, 2017 р., 16:44
17 – 18 жовтня у Загальноцерковному Реабілітаційному Центрі «Назарет» УГКЦ відбувся тренінг «Превентивні методи роботи із молоддю із попередження алко-, нарко-, ігрозалежності та утвердження здорового і безпечного способу життя і культури здоров’я серед молоді» для працівників районних державних адміністрацій Львівської області, які відповідають за формування та реалізацію державної молодіжної політики.
19 Жовтня, 2017 р., 15:32
З 20 по 22 жовтня на Львівщині відбуватимуться «Дні індійської культури у Львові». Цей захід має на меті побудову нових форм культурного діалогу між сусідніми країнами, зміцнення добросусідських зв’язків між нашими народами. У межах заходу заплановані покази індійського кіно, флешмоби виступи колективів Індійського танцю. Львівська обласна державна адміністрація запрошує мешканців області та гостей поринути у вир яскравої індійської культури на численних перфомансах та майстер-класах, що відбуватимуться 21-22 жовтня у межах «Днів індійської культури у Львові».
19 Жовтня, 2017 р., 15:31
Цими днями на соціальну підтримку учасників АТО, членів їхніх сімей, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні, що здійснюється в області в межах обласної комплексної програми, виділено 964,4  тис гривень. За кошти обласного бюджету одноразову адресну допомогу отримають 4 родини загиблих під час проведення антитерористичної операції (по 100 тисяч гривень), 48 демобілізованих воїнів по 3 тисячі гривень кожен, 8 осіб з числа військовослужбовців - інвалідів війни, що брали участь в АТО на реабілітацію - 100,3 тис. грн, а також 128 дітей загиблих (померлих) учасників АТО та Героїв Небесної Сотні по 2,5 тисячі гривень.
19 Жовтня, 2017 р., 15:30
Близько 50 вчителів з Луганської області прибули на Львівщину у межах освітнього проекту «Схід і Захід разом». Серед них – вчителі української мови, математики, інформатики та історії. Педагоги будуть залучені до викладання у закладах загальної середньої освіти Львівської області. Окрім того, на Львівщину також прибула група із 13 діячів культури із Луганської області.
19 Жовтня, 2017 р., 15:29
У четвер, 19 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із Надзвичайним і Повноважним Послом Федеративної Республіки Німеччина в Україні Ернстом Райхелем. Очільник області подякував Послу за непохитну позицію Німеччини у підтримці територіальної цілісності і незалежності України. “Для нас дуже важливо забезпечити виконання  Мінських угод і доcягти виведення окупаційних військ із сходу країни, я вдячний за гуманітарну і технічну допомогу Україні”, - зазначив Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора