Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

20 Жовтня, 2017 р., 14:32
Директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник відвідав Міжнародну виставку охорони навколишнього середовища POL-ECO-SYSTEM. У межах виставки відбулася панельна дискусія щодо перспектив транскордонного співробітництва з Україною у сфері управління водними ресурсами та очищення стічних вод.
20 Жовтня, 2017 р., 14:32
Львівська ОДА продовжує щотижнево інформувати про основні події та досягнення в області у форматі інфографіки. Графічний звіт містить ключові факти та цифри із різних сфер суспільного життя. Нагадаємо, таку ініціативу у лютому започаткували у департаменті внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА.
20 Жовтня, 2017 р., 14:30
Львівський велосипедист Роман Гладиш здобув першу нагороду до скарбнички української команди на чемпіонаті Європи з велосипедного спорту (трек), який триває в столиці Німеччини з 18 до 22 жовтня. Вихованець Львівського училища фізичної культури замкнув трійку лідерів в скретчі та став бронзовим призером континентальної першості. Першим на фініші став французький велосипедист Адріан Гарел, срібло в угорця Крістіана Ловасі. 
20 Жовтня, 2017 р., 14:29
З 22 жовтня по 17 грудня на Львівщині вперше відбуватиметься Етно-Фестиваль гостинності. Упродовж 9 тижнів у районах Львівщини організують масштабні мистецькі заходи, під час яких аматорські колективи кожного з районів презентуватимуть іншим мистецькі програми, етно-виставки та кухню. 22 жовтня у центрі Львова на площі біля Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької відбудеться мистецький проект, який відкриватимуть жанровою програмою кращі аматорські колективи районів, також виконуватимуть твори духові оркестри Львівщини.
20 Жовтня, 2017 р., 12:29
У межах програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020  департамент екології та природних ресурсів спільно з польськими та українськими партнерами – Любельське воєводство, Гміна Замость, Росточанський парк народовий,  Яворівський національний природний парк, Асоціація органів місцевого самоврядування Єврорегіон «Карпати Україна» підготували проект «RoweLove Розточчя – разом незважаючи на кордони».
20 Жовтня, 2017 р., 12:28
У суботу, 21 жовтня,  відбудуться урочистості із вшанування пам’яті українців, яких примусово виселили на каторжні роботи у Сибір. Цього дня в усіх храмах Львівщини відслужать  поминальні Богослужіння за жертвами операції «Захід», а біля пам’ятника Жертвам комуністичних злочинів (пл. Шашкевича) відбудеться громадське віче. Довідково:
20 Жовтня, 2017 р., 12:15
21-22 жовтня в с. Руда Сілецька Кам’янка-Бузького району відбудеться проща з нагоди 100-ліття об’явлення Пресвятої Богородиці у Фатімі і Святого Папи Івана-Павла ІІ. Проща є завершальним етапом цьогорічних Фатімських святкувань. Також 22 жовтня вшановують пам'ять Святого Папи Івана-Павла ІІ, який цього дня 1978 року урочисто відкрив свій понтифікат (16.10.1978 Кароля Войтилу було обрано Папою, він взяв ім'я Іван-Павло II).
20 Жовтня, 2017 р., 12:13
Львівську, Харківську та Полтавську області визначили учасниками пілотного проекту із залучення до роботи членів малозабезпечених сімей та внутрішньо переміщених осіб. Учасниками пілотного проекту є непрацюючі працездатні особи з числа: членів малозабезпечених сімей, які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям; внутрішньо переміщених осіб.
20 Жовтня, 2017 р., 12:12
На Львівщину прибули журналісти провідних ЗМІ Австрії. Сьогодні вони зустрілись з керівництвом Львівської облдержадміністрації, після чого вирушать на ознайомчу екскурсію. На зустрічі обговорили питання співпраці, гостей також ознайомили з інвестиційним потенціалом та кращими практиками децентралізації влади у об’єднаних територіальних громадах Львівської області. «Для нас надзвичайно важливим є сьогодні ваш візит на терени Львівщини. Ми розуміємо, що проти України сьогодні ведеться війна, у тому числі інформаційна. І найкращий спосіб донести правду – це запрошувати людей, в тому числі журналістів, із-зі кордону і показувати як все є насправді. Для нас сьогодні важливо бути почутими, - зазначив під час зустрічі перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський. - Ми щомісяця ми відкриваємо нові підприємства, розвиваємо освіту, про що свідчать розвиток ІТ-кластеру на наших теренах, а також наукові кадри – випускники навчальних закладів Львівщини».
20 Жовтня, 2017 р., 12:11
У четвер, 19 жовтня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбулись урочистості з нагоди 70-ї річниці з дня заснування Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Викладачів, випускників та студентів вишу привітав й голова облдержадміністрації Олег Синютка:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора