Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

13 Грудня, 2017 р., 12:08
Соціальна підтримка окремих категорій громадян, які опинились у складних життєвих обставинах, а особливо учасників АТО, членів їхніх сімей, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні посідає у нашій області важливе місце. Яскравий приклад тому - моніторинг видатків з реалізації місцевих програм соціального захисту окремих категорій населення, що провели фінансисти з інших областей. За обсягом виділених коштів на цю мету Львівська область, серед 14 областей країни, є третьою після Луганської та Запорізької областей.
13 Грудня, 2017 р., 12:07
Департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу експлуатації дорожнього господарства управління дорожнього господарства та інфраструктури департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації. Кваліфікаційні вимоги:
13 Грудня, 2017 р., 12:06
Сьогодні, 13 грудня, у Львівській облдержадміністрації відкрили виставку дитячих шедеврів «Золотий мольберт», присвячену 25-ти річчю з дня заснування Дитячої школи народних мистецтв та Дню святого Миколая. Це 25 творчих робіт учасників, які отримали високий рейтинг під час онлайн - голосування. Важливо, що ці твори помандрують та будуть представлені на пересувних виставках у музеях та галереях України.  «Ця виставка, створена маленькими митцями з усієї України, показує нам напередодні свят як ділитись своєю красою, своєю індивідуальністю та своїм талантом. Ми маємо чим пишатися, адже наші діти найталановитіші», - зазначила під час відкриття виставки заступник голови Львівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук.
13 Грудня, 2017 р., 10:36
В області тривають роботи із відновлення електропостачання у населених пунктах, що були знеструмлені внаслідок несприятливих погодних умов у ніч з 12 на 13 грудня.
13 Грудня, 2017 р., 10:35
В області завершили роботи із відновлення електропостачання у населених пунктах, що були знеструмлені  внаслідок шквального вітру в ніч на 12 грудня.
13 Грудня, 2017 р., 10:30
Сьогодні, 12 грудня, під головуванням заступника голови Львівської ОДА Оксани Стоколос-Ворончук відбулось засідання  Комісії з питань розподілу коштів  субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам за напрямами та між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад, що створюють згідно із законом та перспективним планом формування територій громад, на будівництво малих групових будинків та придбання соціального житла для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.
13 Грудня, 2017 р., 10:29
В області тривають роботи із відновлення електропостачання у населених пунктах, що були знеструмлені  внаслідок шквального вітру 11 та 12 грудня.
13 Грудня, 2017 р., 10:27
Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації відкритий для людей, зокрема, для тих, що потребують особливих умов пересування чи зручностей у побуті (для незрячих).
12 Грудня, 2017 р., 17:04
21 грудня об 11:00 год на українсько-польському кордоні «Рава-Руська-Гребенне» польські харцери урочисто передадуть Вифлеємський Вогонь Миру українським пластунам.
12 Грудня, 2017 р., 17:03
Днями у селі Завидовичі Городоцького району Львівської області у прийомну сім’ю влаштували на виховання та спільне проживання дитину, позбавлену батьківського піклування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора