Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

12 Грудня, 2017 р., 09:40
Днями в Об’єднаних Арабських Еміратах офіційно відкрили Центр лікування та реабілітації за методом професора Козявкіна на базі Cambridge Medical & Rehabilitation Center. Також підписали договір про партнерство, за умовами якого відкриють мережу аналогічних реабілітаційних центрів по методу проф. Козявкіна не лише в ОАЕ, а й інших країнах Близького Сходу.
12 Грудня, 2017 р., 09:38
Сім нагород здобули українські спортсмени в змаганнях IV етапу Кубка світу з велоспорту (трек), що 10 грудня 2017 року завершився в м. Сантьяго. При цьому дві бронзові нагороди в престижній олімпійській дисципліні омніумі - велотрековому багатоборстві, вибороли вихованці львівської школи велоспорту Тетяна Клімченко (тренери В. Рудько, О. Тичко) та Роман Гладиш (тренери В. Шаповалов, В. Романенков) серед жінок та чоловіків відповідно.
12 Грудня, 2017 р., 09:36
Станом ранок 12 грудня внаслідок поривів шквального вітру силою до 20 метрів за секунуд, що зафіксовано метеостанціями у Стрию і Мостиській, виникло пошкодження в електромережах 7 районів області. Окрім того, пориви вітру спричинили відключення електропостачання частині абонентів в міста обласного значення, зокрема Бориславі, Дрогобичі, Стрию та Самборі. Всього знеструмлені 12 населених пунктів повністю та 30 частково. 
12 Грудня, 2017 р., 09:34
11 грудня у приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулося перше засідання Журі з визначення Обласної премії в галузі культури, літератури,  мистецтва, журналістики та архітектури у 2017 році. Цьогоріч  на здобуття премії представлено 25 подань. Журі визначатиме кращі твори та роботи з літературознавства, образотворчого мистецтва, журналістики, музичного мистецтва, дизайну та народної творчості.
12 Грудня, 2017 р., 09:33
Упродовж 15-20 грудня за ініціативи департаменту з питань культури, національностей та релігій облдержадміністрації  на Львівщині триватиме Всекраїнський конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака. Конкурсні прослуховування відбудуться на базі Львівської обласної філармонії із залученням Академічного симфонічного оркестру філармонії. Творче змагання оцінюватиме авторитетне журі, яке очолять співголови: Сергій Магера, Ольга Пасічник. Члени журі – це відомі музиканти, зокрема: Валерій Буймистер, Софія Соловій, Олег Махлай, Тарас Криса. Виконавчим директором конкурсу запросили заслуженого артиста України Олега Созанського.
12 Грудня, 2017 р., 09:32
Днями, у Києві, відбулася Міжнародна науково-практична конференція - «Архіви в сучасному світі: виклики та завдання». Питання електронного архівознавства та документознавства, проблеми сучасної архівної теорії та практика оцифрування архівних документів об’єднали представників органів державної влади, керівників і працівників архівних установ, науковців країн Центральної і Східної Європи, Середньої  Азії та Кавказу.      
11 Грудня, 2017 р., 16:35
Завтра, 12 грудня, у Львівському Національному літературно-меморіальному музеї Івана Франка, відбудуться Андріївські вечорниці. Захід розпочнеться о 19:00 год.  
11 Грудня, 2017 р., 16:29
В межах заходів транскордонного співробітництва, за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, представники громадськості Старосамбірщини здійснили одноденну поїздку до місць національної пам’яті українців, що розташовані та території Республіки Польща.
11 Грудня, 2017 р., 16:28
Всесвітній день хворого на бронхіальну астму щорічно проводиться 11 грудня. Метою заходів, присвячених цій події, є привернення уваги суспільства до проблеми розповсюдження бронхіальної астми, що належить до найбільш поширених захворювань у світі. За статистикою, понад 5% дорослого населення і 10% дитячого страждають на цю хворобу.
11 Грудня, 2017 р., 16:26
У четвер, 14 грудня, біля пам’ятного знаку "Героям і жертвам Чорнобиля" відбудуться заходи з нагоди вшанування Дня ліквідатора наслідків Чорнобильської катастрофи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора