Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Грудня, 2017 р., 09:42
15 грудня у Центрі Митрополита Андрея Шептицького відбувся Перший благодійний вечір Пласту. На захід, що влаштували із метою презентувати досягнення та плани скаутської організації, запросили представників влади, бізнесменів, громадських діячів, успішних людей різних професій, які зацікавлені в розвитку свідомої української молоді. Розпочався благодійний вечір неформальним спілкуванням та обміном спогадів почесних гостей про пластування .
18 Грудня, 2017 р., 09:39
15 грудня, українські та іноземні дипломати відвідали Верхньосиньовидненську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат I-II ступенів «Надія» у Сколівському районі і передали подарунки вихованцям закладу. Таку благодійну акцію до Дня Святого Миколая 6-й рік поспіль організовує Дипломатичний клуб Львова. Посланцями Чудотворця для вихованців закладу стали керівники і співробітники Представництва МЗС України у Львові, генеральних консульств Польщі та Чехії, почесних консульств Австрії, Бельгії, Болгарії, Білорусі, Бразилії, Ізраїлю, Казахстану, Кореї, Латвії, Литви, Молдови, Нідерландів, Німеччини, Угорщини і Франції, а також департаменту міжнародного співробітництва Львівської ОДА.
18 Грудня, 2017 р., 09:38
15 грудня у Львівській обласній філармонії стартував Всеукраїнський  конкурс молодих вокалістів імені Василя Сліпака – видатного українського оперного співака, учасника бойових дій на сході України, Героя України, кавалера ордена «За мужність» І ступеня. Із вітальним словом до учасників конкурсу звернувся голова Львівської ОДА Олег Синютка. «Ми ніколи не повинні забувати таких людей як Василь Сліпак. Я дуже хотів би, щоб не залежно від того, хто стане лауреатом, ви завжди пам’ятали, що ви є учасниками конкурсу людини, яка своїм життям не просто захистила Україну, а й дала нам можливість реалізувати себе. Тож, коли ви будете на вершині успіху завжди пам’ятайте, що в цьому успіху є краплинка долі життя і перемоги великого українця Василя Сліпака », - зазначив Олег Синютка.
18 Грудня, 2017 р., 09:37
Упродовж двох днів, 14-15 грудня, у Львові, відбувся науково-практичний семінар «Ключові ризики системи ПВК/ФТ в контексті 5-го раунду оцінки MONEYVAL». Участь у заході взяв перший заступник голови Львівської ОДА Ростислав Замлинський. В межах заходу учасники розглянули 5-й раунд оцінки MONEYVAL, шляхи підвищення національної ефективності та довіри громадян до системи протидії відмиванню коштів і фінансування тероризму (ПВК/ФТ) в Україні, основні принципи та напрями боротьби з податковими злочинами із відмиванням грошей, мережеву систему освіти з підготовки кадрів ПВК/ФТ.
18 Грудня, 2017 р., 09:36
15 грудня  голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із журналістами з різних регіонів України, які завітали на Львівщину у межах прес-туру “Україна очима редактора”. Олег Синютка поспілкувався із учасникам туру про інвестиційний клімат Львівщини, розвиток інфраструктури області, розповів про відкриття нових підприємств.
18 Грудня, 2017 р., 09:35
Всеукраїнський літературний конкурс рукописів прози «Крилатий Лев» вже вдруге відбувся на Львівщині. Відтак, обрали найкращі кращі книги року. Премії та спеціальні відзнаки здобули письменники зі Львова, Херсона, Івано-Франківська, Києва та Полтавщини. «Завжди приємно бути у середовищі людей, у яких можна щось почерпнути і навчитися. Я переконаний, що сьогодні уже ніхто не сумнівається у тому, що українське слово, а разом з ним – українська книга була, є і буде. Від таких конкурсів залежить, як ми будемо жити завтра», - зазначив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.
18 Грудня, 2017 р., 09:34
На Львівщині будуються 8 зернових елеваторів загальною потужністю на 68 тис тонн.  Наявність такої споруди дає змогу сільськогосподарським виробникам зберігати зерно тривалий час, не допустити загибелі і втрат незібраного урожаю.
18 Грудня, 2017 р., 09:33
З 5 до 10 листопада 2018 року, у місті Шанхай Китайської Народної  Республіки, відбудеться міжнародна виставка «China International Import Ехро 2018». До участі у заході запрошують товаробиробників промислового обладнання, побутової техніки, автомобільного транспорту, одягу, споживчих товарів, харчової та аграрної продукції, медичного обладнання та продукції, а також компанії, які надають послуги у сферах туризму, новітніх технологій, культури, освіти, проектування, дизайну, аутсорсингу.
18 Грудня, 2017 р., 09:32
Станом на 14 грудня в області одержують житлову субсидію 447 115 сімей (домогосподарств), що становить 55,8 % населення області. В цілому підтримкою житлової субсидії охоплено більше мільйона громадян області (середня кількість  членів домогосподарства, яким призначено субсидію складається з 3 осіб). Слід зазначити, що станом на 1 грудня 2014 року субсидію одержували 41 063 сім’ї, на 1 грудня 2015 року – 243 968 сімей, станом на 1 грудня 2016 року – 430 692 сім’ї.
18 Грудня, 2017 р., 09:31
15 грудня у  приміщенні Львівської облдержадміністрації відбулося друге, завершальне засідання Журі з визначення Обласної премії в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури у 2017році.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора