Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Грудня, 2017 р., 16:31
Майже 5 тисяч пацієнтів за рік, співпраця із Близькосхідними країнами, відкриття Центру лікування та реабілітації за методом професора Козявкіна в Об’єднаних Арабських Еміратах, грант від уряду Кувейту, обмін досвідом між лікарями різних країн, участь у конференціях в Польщі та багато інших досягнень цього року вдалося втілити команді фахівців із Клініки відновного лікування у Трускавці.
18 Грудня, 2017 р., 16:30
У п’ятницю, 22 грудня, з нагоди 27-ї річниці створення Національного Олімпійського комітету України, відбудеться розширене спільне засідання членів колегії управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Олімпійської ради відділення НОК України у Львівській області.
18 Грудня, 2017 р., 16:29
Днями у Львівській обласній державній адміністрації відбулося засідання координаційної ради з питань популяризації серед населення Львівщини оздоровчої рухової активності щодо виконання обласного плану заходів з реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні до 2025 року «Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація».
18 Грудня, 2017 р., 16:27
Департамент соціального захисту населення Львівської обласної державної адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантних посад державної служби категорії «В»:
18 Грудня, 2017 р., 16:24
В області тривають роботи із відновлення електропостачання у населених пунктах, що були знеструмлені внаслідок несприятливих погодних умов, зокрема 3 населених пункти - повністю та 4 - частково.
18 Грудня, 2017 р., 15:10
З 1 січня 2018 року мінімальна заробітна плата у місячному розмірі зросте до 3723 гривень. Про це йдеться в ухваленому Верховною Радою законі про Державний бюджет України на 2018 рік.
18 Грудня, 2017 р., 10:00
15 грудня на базі Львівського державного коледжу харчової і переробної промисловості Національного університету харчових технологій відбулася регіональна нарада-семінар з питань організації і проведення прийому вступників на навчання для здобуття освітнього кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста у 2018 році. У нараді взяли участь проректори (заступники директорів) та відповідальні секретарі приймальних комісій закладів вищої освіти та наукових установ, що здійснюють підготовку за освітньо-кваліфікаційним рівнем молодшого спеціаліста усіх форм власності та сфери управління Волинської, Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Рівненської областей.
18 Грудня, 2017 р., 09:59
Нещодавно відбулося засідання Робочої групи щодо напрацювання заходів із забезпечення екологічної рівноваги на території Стебницького калійного родовища. За результатами Робочої зустрічі доручили КП «Дрогобичводоканал» укласти угоду з спеціалізованою організацією на розробку гірничо-геологічного обґрунтування з метою підготовки альтернативних ділянок для виносу магістрального водогону  Гірне – Дрогобич. Окрім того, уповноважили розробити ПКД на будівництво напірного каналізаційного колектора від районної каналізаційної станції м. Стебник до районних каналізаційних очисних споруд.
18 Грудня, 2017 р., 09:58
За інформацією ПрАТ “Львівобленерго” станом на 18:00 год 17 грудня, завершили роботи з відновлення електропостачання населених пунктів області, які були знеструмлені внаслідок негоди, зокрема через пошкодження в електромережах та спрацювання автоматики захисту. Нагадаємо, що на ранок 17 грудня були знеструмлені 33 населених пункти повністю та 22 частково в 9 районах області, а також частина вулиць у м. Борислав. Аварійні бригади продовжують роботи щодо усунення пошкоджень у низьковольтних електромережах 0,4 кВ та точкових відключень в окремих населених пунктах області.
18 Грудня, 2017 р., 09:57
7 грудня  на площі перед пам’ятником Т. Шевченку в межах І етно-фестивалю гостинності відбувся гала-концерт «Галицьке Різдво». Цей мистецький проект має на меті об'єднати всю Львівську область. Упродовж двох місяців у районних Народних домах Львівщини відбувалися мистецькі заходи за участі найкращих аматорських колективів області. Відтак, Кожен з районів мав можливість презентувати свою творчість іншим та обмінюватись досвідом.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора