Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

21 Грудня, 2017 р., 14:10
22 грудня у Національному музеї  ім. Андрея Шептицького відкриють виставку творів китайських та українських художників «Один пояс – один шлях». У виставці візьмуть  участь 17 митців. Серед них Андрій Чебикін (Київ), Андрій Бокотей (Львів), Володимир Одрехівський (Львів), Андрій Яланський (Київ), Олександр Ольхов (Київ), Михайло Бокотей (Львів), Олег Приходько (Київ). А також китайські художники Фен Діаліань, Джу Діанчен, Джу Джіґан, Ду Лі, Ван Чжанмінь, Ґао Джхонг, Інь Сянмінь,  Лон Шіан, Ґе Шіаочінь,  Ши Ліпінь, що представляють різні регіони КНР, мистецькі напрямки та школи. 
21 Грудня, 2017 р., 14:09
Роздрібний товарооборот підприємств (юридичних осіб), основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, у січні–листопаді 2017 року був на 12,2% більшим рівня січня–листопада 2016 року і становив 46,0 млрд.грн. Про це повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.
21 Грудня, 2017 р., 14:07
У січні–вересні 2017 року капітальні інвестиції підприємств та організацій Львівщини становили 13,7 млрд.грн, що на 36,3% більше від обсягу січня–вересня 2016 року. Про це повідомили в Головному управлінні статистики у Львівській області.
21 Грудня, 2017 р., 11:22
21 грудня за активної підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА в області відбудеться спортивне свято.  У  програмі  - футзальні поєдинки та відзначення стипендіатів Львівської обласної організації ВФСТ «Колос» «Найспортивніша дитина Львівщини-2017». Зокрема, в ігровому залі львівського палацу спорту «Галичина» (м. Львів, вул. Керчинська, 8) Асоціація футзалу Львівщини проведе благодійний футбольний матч між дітьми із шкіл-інтернатів м. Львова та м. Рави-Руської, а також товариський матч між командами, сформованими з представників Асоціації футзалу Львівщини й представників влади і громадських організацій області.
21 Грудня, 2017 р., 11:21
Cтаном на 19 грудня поточного року забезпечено виконання річного плану з надходжень податків і зборів до обласного бюджету. Зокрема до обласного бюджету мобілізовано 1577 млн грн., що дало можливість своєчасно і в повному обсязі профінансувати з обласного бюджету заплановані видатки. Очікувані понадпланові надходження до кінця року дають підставу сподіватись, що запланований до розгляду на 21 грудня проект обласного бюджету на 2018 рік також буде успішно виконуватись.  
21 Грудня, 2017 р., 11:19
21 грудня з 14:00 год. у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва (Бібліотека на Ринку – площа Ринок, 9) розпочнеться святкування Дня народження бібліотеки «60 років драйву». В межах святкування планують організувати кулінарний майстер-клас від учасника та переможця багатьох кулінарних конкурсів, шеф-кухаря ресторану «Рафаель» − Тараса Боднара, лунатимуть різдвяні колядки від Народного театру-студії «Хочу» під керівництвом актриси вищої категорії, режисера, вокаліста, викладача Непомнящої Анастасії Вікторівни, а також грандіозно-феєрична вечірка в стилі сальса разом з Latin dance school "LA SALSA Lviv" та з майстер-класом від Оксани Андрущенко.
21 Грудня, 2017 р., 11:16
За оперативною інформацією департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації, сьогодні, 21 грудня, на автомобільних дорогах Львівщини працює 132 одиниці снігоочисної техніки.
21 Грудня, 2017 р., 11:15
В межах заходів транскордонного співробітництва представники молоді Львівщини здійснили поїздку до місць національної пам’яті українців, що розташовані на території Польщі. Делегація складалася з представників Львівської молодіжної громадської організації “Молода Лемківщина”,  нащадків переселенців лемків та українців Закерзоння, а також молоді, яка зацікавлена у збереженні української спадщини на етнічних територіях.
21 Грудня, 2017 р., 11:12
20 грудня департамент дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської облдержадміністрації спільно із державними інспекторами Управління Укртрансбезпеки у Львівській області та працівниками Патрульної поліції м. Львова  відповідно до проведення профілактичних заходів на автомобільному транспорті «Перевізник зима - 2017», провели рейдову перевірку автотранспортного підприємства ТЗОВ ВТП «Жидачівавтотранс» під час випуску транспортних засобів на маршрути загального користування. 
21 Грудня, 2017 р., 11:06
Сьогодні, 20 грудня, у Львівському академічному обласному театрі ляльок відбулася шоста щорічна благодійна акція "Подаруй дитині свято".

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора