Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

22 Грудня, 2017 р., 15:10
Днями відбулося незабутнє й яскраве спортивне свято. До Дня святого Миколая проведено декілька футзальних поєдинків та відзначено стипендіатів Львівської обласної організації ВФСТ «Колос» «Найспортивніша сільська дитина Львівщини-2017». Свято відбулося з ініціативи обласної організації ВФСТ «Колос» й за активної підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Асоціації футзалу Львівщини, відділення НОК України у Львівській області.
22 Грудня, 2017 р., 15:09
Сьогодні, 22 грудня, відбулася Архиєрейська Свята Літургія у храмі Пресвятої Богородиці, яку очолив Архиєпископ і Митрополит Львівської УГКЦ Ігор Возьняк. Участь у літургії взяв голова Львівської ОДА Олег Синютка та директор департаменту з питань культури, національностей та релігії Мирослава Туркало. «Благаємо святих, щоб випросили у Господа миру, злагоди та кінця війни в Україні. Закликаємо всіх українців молитися щовечора за кінець війни. Бог має можливість, щоб війна щезла. Від нас вимагається довіра до Господа і бездоганне життя», - зазначив Архиєпископ і Митрополит Львівської УГКЦ Ігор Возьняк.
22 Грудня, 2017 р., 15:08
Офіс ефективного регулювання (BRDO) та Спілка українських підприємств (СУП) перевірили легкість ведення бізнесу і на основі цього аналізу склали рейтинг “Регіональний Doing Business”. Основою даного дослідження стала адаптована методологія Світового банку. Для першого дослідження було взято п'ять напрямків взаємодії підприємців з місцевими органами влади, а саме:
22 Грудня, 2017 р., 15:06
22 грудня в межах поширення співпраці між Заходом та Сходом України, громадська організація «Розвиток Громади» спільно з благодійним фондом «Розумна сила», управлінням туризму та курортів Львівської облдержадміністрації організували цікаву екскурсійну поїздку «Чудо-поїзд». У заході взяли участь діти-сироти та діти, які залишились без батьківського піклування з м. Одеса, м. Краматорськ, м. Кременчук та Львівської області.
22 Грудня, 2017 р., 15:05
З нагоди Дня святого Миколая, 21 та 22 грудня діти з числа соціально незахищених категорій населення мали змогу відвідати святкову ковзанку на «Льодовій Арені» у м.Новояворівську. Участь у цьому заході взяли 700 дітей. З тими, хто вперше вирішив спробувати свої сили на святковій ковзанці, працювали досвідчені інструктори, які навчали малечу азам у ковзанярстві.
22 Грудня, 2017 р., 15:04
У січні-листопад іпоточного року база вакансій складалася із 67,1 тис. пропозицій працевлаштування, що на 13,1 тис. більше ніж торік. Станом на початок грудня в області було 7026 вільних робочих місць і вакантних посад, з них 5087 – для робітників, 1294 – для службовців, 645 – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки.За професійними групами найбільший попит на робочу силу спостерігався на кваліфікованих робітників з інструментом (32,1%), а також на робітників з обслуговування, експлуатації та контролю за роботою устаткування і машин (27,8%).
22 Грудня, 2017 р., 15:03
Сьогодні, 22 грудня, відбулося урочисте відкриття різдвяно-новорічної ялинки за участю молоді з особливими потребами, якою опікується Благодійний фонд "Карітас – Львів УГКЦ". "Справжня людина та, яка любить і творить не очікуючи нічого на томість. Кожен із нас є ангелом з одним крилом. Для того, щоб злетіти, нам необхідно своїм крилом долучитися до Вашого. Я бажаю Вам літати, вірити в себе. Ми надзвичайно вдячні, що Ви сьогодні прийшли до нас і так гарно прикрасили новорічно-різдвяну ялинку", - зазначила заступник голови ЛЬвівської ОДА Оксана Стоколос-Ворончук. 
22 Грудня, 2017 р., 15:02
За оперативною інформацією департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської облдержадміністрації, сьогодні, 22 грудня, станом на 9:00 год, на автомобільних дорогах Львівщини працює 84 одиниці снігоочисної техніки. З метою утримання доріг у належному стані за таких погодних умов – використали 684,75 т піщано-соляної суміші.
22 Грудня, 2017 р., 15:01
Сьогодні, 22 грудня, о 12:00 год у місті Дрогобич відбудеться презентація вторинних відстійників на районних каналізаційних очисних спорудах після реконструкції. Основною метою проведених робіт є підвищення якості очищення стічних вод і забезпечення процесу стабільного глибокого очищення в кількості 64 тис.м.куб. на добу за рахунок заміни зношеного технологічного обладнання металоконструкцій (ферм) та капітальний ремонт будівельної частини вторинних роздільних відстійників, що забезпечить здійснення процедури біологічної очистки стічних вод, підвищить якість очищення стоків, зменшить загрозу забруднення водних ресурсів та дасть змогу покращити стан навколишнього середовища.
22 Грудня, 2017 р., 10:52
Львівська область - лідер серед областей України по кількості залучених коштів на реалізацію заходів з енергозбереження. Такі результати  моніторингового звіту Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора