Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Червня, 2018 р., 09:20
1 червня організаційний комітет Ігор Нескорених в Україні оголосив імена 15 осіб, які в жовтні цього року представлять Україну на Invictus Games в австралійському Сіднеї.
04 Червня, 2018 р., 09:19
1 червня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із делегацією з Республіки Естонія, що перебуває на Львівщині в межах промоційного туру.
01 Червня, 2018 р., 16:46
Сьогодні, 1 червня, Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській  області розпочало фінансування пенсійних виплат за червень. Відтак за перший  день  фінансування  на  виплату пенсій  спрямували 64,3 млн гривень. Як інформують у ГУ ПФУ у Л/о виплата пенсій через поштові відділення та установи банків здійснюватиметься з 4 по 25 червня.
01 Червня, 2018 р., 16:44
 Із візитом на Львівщині перебувають американські науковці з Університету Пенсильванії. У програмі перебування вчених - знайомство з роботою департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА, зустріч з ректором Львівського національного аграрного університету Володимиром Снітинським, круглий стіл в ЛНАУ, ознайомчі візити на сільськогосподарські господарства Львівської області (ТзОВ «Агропобутсервіс», молочна ферма Лелика, ТзОВ «Агрофрутіка», ТзОВ «Агро ЛВ Лімітед», ФГ «Грін Гарден»).
01 Червня, 2018 р., 16:43
Днями визначили переможців конкурсу дитячого малюнку «Природа не має кордонів», який присвячений Дню Європи. На адресу департаменту надійшли 86 робіт авторів з різних куточків України, зокрема з Львівщини, Рівненщини та Закарпаття. Молоді художники у темі природи без кордонів охопили та поєднали тваринний та рослинний світи, вплив людини на навколишнє середовище та всіх людей під гаслом, яке відображає і назва конкурсу «Природа не має кордонів».
01 Червня, 2018 р., 16:41
У «Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького» у травні 2018 року авіаперевезеннями скористалися 132,3 тисяч пасажирів, що на 52,9% більше, ніж у травні 2017 року - 86,5 тисяч пасажирів. Кількість здійснених рейсів – 1 315, що на 29,6% більше, ніж аналогічного періоду минулого року -1 015. Загалом, за січень-травень 2018 р. пасажиропотік зріс на 51,2% в порівнянні з показником аналогічного періоду минулого року  - 315,9 тис. пасажирів і досягнув позначки в 477,7 тисяч пасажирів.
01 Червня, 2018 р., 16:40
На Львівщині тривають ремонтні роботи на автомобільних дорогах загального користування місцевого значення. Зокрема, продовжується виконання ремонтних робіт на автомобільній дорозі, що знаходиться у межах Львівської області - Лозино-Бірки. Як повідомили у департаменті дорожнього господарства, транспорту та зв'язку Львівської обласної державної адміністрації,  підрядна компанія ПП «Рома» уже виконала розпушування існуючого дорожнього покриття. На даному етапі тривають роботи з влаштування основи ЩПС.
01 Червня, 2018 р., 16:39
Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей понад тисячу  юнаків і  дівчат  взяли участь у прощі  до Страдчу, Яворівського району. Діти  відвідали храм Успення Пресвятої Богородиці, де зберігаються мощі новомучеників УГКЦ  о. Миколи Конрада та дяка Володимира Прийми. Участь у заході взяв начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис. Прощу очолив Владика Володимир.
01 Червня, 2018 р., 15:56
У неділю 3 червня  Львівщина відзначатиме 155-річчя від дня народження Президента Української Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича. Заходи відбудутьтьсяу м. Львові та на батьківщині Петрушевича у місті Буськ. Відтак, 11:00 год у Буську відбудеться покладання квітів до пам'ятника Євгенові Петрушевичу, громадське віче та мистецька частина поруч з пам'ятником. Після цього учасники заходу перейдуть на міське кладовище, де поховані батьки Євгена Петрушевича - о. Омелян та  Савина Петрушевичі. Поруч з могилою священослужителі міста відслужать панахиду.
01 Червня, 2018 р., 15:55
Сьогодні, 1 червня, у будинку культури УТОС урочисто відзначили 85-ту річницю створення Всеукраїнської організації інвалідів «Українське товариство сліпих».  До святкування долучився голова обласної державної адміністрації Олег Синютка. «Дякую Вашій організації і людям, які тут трудяться, за те, що ви є. Дякую за те, що ви даєте можливість людям, які перебувають поруч, відчувати себе достойно. Ви – люди, які перемогли, ви – приклад для багатьох українців, як не зневіритись, не здатись та не опустити руки. Ми вами пишаємось і гордимось», - зазначив Олег Синютка.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора