Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

30 Вересня, 2019 р., 11:13
У п’ятницю, 27 вересня, на гірськолижному  комплексі «Плай» (с.Плав’я)   відбувся ТУРИСТИЧНИЙ ФОРУМ за участі представників  виконавчої влади, місцевого самоврядування, фахівців  у сфері туризму,  власників  зелених садиб, підприємців, представників громадськості та ЗМІ. Співорганізаторами Форуму  виступили: Сколівська райдержадміністрація, Сколівська районна рада та Сколівська районна філія Львівського обласного центру зайнятості. Форум відбувся під патронатом Львівської облдержадміністрації, Львівської обласної ради,  Львівського обласного центру зайнятості та Львівського інституту  економіки і туризму.
26 Вересня, 2019 р., 14:59
Сьогодні, 26 вересня, під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Романа Чудійовича  відбулось засідання комісії по підготовці житлового фонду, комунального господарства, закладів освіти, культури, охорони здоров’я до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років.  За результатами  наради дано доручення:  начальнику відділу освіти райдержадміністрації до 15.10.2019 року забезпечити готовність теплового господарства, а саме всіх шкільних  котелень до роботи в осінньо-зимовий період; директору КП «Сколетеплоенерго» до 15.10.2019 року завершити повірку лічильників; директору КП «Сколівське ВКГ» до 01.10.2019 року на інформаційних стендах м. Сколе та в газеті «Бойківська думка» розмістити оголошення з рекомендацією мешканцям звернутись до спеціалістів щодо забезпечення належного утримання внутрішньобудинкових мереж та стану димових та вентиляційних каналів.
26 Вересня, 2019 р., 14:54
Актуальні питання захисту прав дитини  обговорено сьогодні, 26 вересня, під час засідання комісії з питань захисту прав дитини, яку провів заступник голови райдержадміністрації  Володимир Крушельницький. Під час засідання   погоджено висновок служби у справах дітей Сколівської райдержадміністрації про доцільність призначення опікуна, піклувальника над дітьми, позбавленими батьківського піклування у зв’язку із звільненням від повноважень опікуна (за заявою). Дано дозвіл на дарування  житлового будинку бабусею  внучці, з правом підпису за малолітню її мамою. Також заслухано звіт  щодо здійснення нагляду за усиновленими дітьми та  розглянуто  і затверджено індивідуальні плани соціального захисту дітей, позбавлених батьківського піклування, які перебувають на первинному обліку служби у справах дітей.
26 Вересня, 2019 р., 10:18
08 жовтня 2019 року о 14.00 год. в приміщенні Сколівської райдержадміністрації відбудеться засідання архітектурно – містобудівної ради. Заплановано до розгляду наступну містобудівну документацію: Генеральний план с. Козьова. З матеріалами розгляду можна ознайомитись у відділі містобудування та архітектури райдержадміністрації.
25 Вересня, 2019 р., 17:15
У п’ятницю, 27 вересня, на гірськолижному  комплексі «Плай» (с.Плав’я)   об 11.00 год. відбудеться ТУРИСТИЧНИЙ ФОРУМ за участі представників  влади, фахівців  у сфері туризму,  власників  зелених садиб, підприємців, представників громадськості та ЗМІ. Програма Форуму передбачає вітальні слова;  тематичні доповіді,  бойківське частування, дискусійну панель, прийняття Резолюції, прес-брифінг. Зокрема,  під час  пленарного  засідання буде представлено  та обговорено наступні питання:  перспективи  розвитку  туристичної галузі Сколівщини;  бальнеологія, wellness та курорти: перспективи Сколівщини;  розвиток  зеленого туризму й  бізнес-ідеї у сфері зеленого туризму та  прикладні аспекти впровадження комунікаційної політики туристичного регіону. Також команда учнів Сколівської ЗОШ І-ІІІ ст. презентуватиме «ПрофіГід» «ПрофіКемпу 2018» в категоріях: «Туристичний маршрут», «Гід-екскурсовод», «PR-кампанія ПрофіКемпу 2018», «Оригінальна сувенірна продукція».
25 Вересня, 2019 р., 16:53
Сьогодні, 25 вересня, призначено державні соціальні допомоги 58 малозабезпеченим  сім’ям  району.  Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Володимира Крушельницького.
25 Вересня, 2019 р., 12:03
Статтею 124 Конституції України визначено, що народ безпосередньо бере участь у здійсненні правосуддя через присяжних. Хто такі присяжні? Присяжний – це  особа, яка у випадках, визначених процесуальним законом, та за її згодою вирішує справи у складі суду разом із суддею або залучається до здійснення правосуддя.
25 Вересня, 2019 р., 10:34
Останнім часом на території нашого району почастішали випадки спалювання сміття та сухої трави. Низький культурний рівень населення, необережне поводження з вогнем на прогулянці призводять до значних матеріальних витрат на боротьбу з вогнем та значно погіршують екологічний стан середовища, у якому ми з вами проживаємо. Дим дуже шкідливо впливає на здоров’я людини. Токсини, які виділяються під час горіння рослин та інших речовин провокують виникнення хвороб дихальної системи. Також, може призвести до масштабних пожеж і невиправних наслідків! Найкращий варіант для опалого листя та небажаної рослинності це компостування, яке забезпечить в наступні роки поживним для рослин перегноєм.
24 Вересня, 2019 р., 09:54
Безоплатна правова допомога – правова допомога, яка гарантується державою та повністю або частково надається за рахунок коштів Державного бюджету, місцевих бюджетів та інших джерел. ПАМ`ЯТКА: Закон України «Про безоплатну правову допомогу» визначає порядок надання безоплатної первинної правової допомоги та безоплатної вторинної правової допомоги. ВАЖЛИВО: що в себе включає безоплатна первинна допомога:
23 Вересня, 2019 р., 16:06
У п’ятницю, 27 вересня, відбудуться електронні торги з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора