Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

21 Жовтня, 2019 р., 10:43
18 жовтня поблизу с Тишівниця Сколівського району відбулися показові навчання ГУ ДСНС України у Львівській області щодо пошуку і рятування людей в умовах гірської (лісистої) місцевості. Метою навчань стало удосконалення дій підрозділів ДСНС України щодо проведення робіт по пошуку і рятуванню людей; організація пошуку заблукалих за допомогою сучасних засобів повітряної розвідки (квадрокоптерів); налагодження взаємодії під час виконання пошуково-рятувальних робіт з волонтерськими організаціями та водолазно-рятувальною службою.
18 Жовтня, 2019 р., 15:46
Козяча ферма Двох Катерин у с.Тухля Сколівського району, запрошує мешканців області взяти участь у святкуванні з нагоди третьої річниці заснування господарства. Про це інформують у департаменті агропромислового розвитку Львівської ОДА.
17 Жовтня, 2019 р., 16:09
Сьогодні, 17 жовтня, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Чудійович та керівники структурних підрозділів райдержадміністрації взяли участь в засіданні  сесії Сколівської районної ради. Під час засідання  прозвітовано про виконання районного бюджету за 9 місяців 2019 року, затверджено розпорядження голови Сколівської райдержадміністрації та договори на бюджетні трансферти, а також внесено зміни в обсяг районного бюджету Сколівського району на 2019 рік. Заслухано  питання про роботу лісових підприємств на території Сколівського району та забезпечення сировиною місцевих деревообробників, про стан готовності доріг району до зимового періоду 2019-2020 рр.  та про роботу пасажирського автомобільного транспорту в  районі. Прийнято рішення про передачу приміщення та обладнання котельні Козівського НВК «СЗШ-ліцей» в безоплатне користування  (позичку) комунальному підприємству  «Сколетеплоенерго»; про передачу майна з балансу Сколівського РЦСССДМ на баланс КНП «Сколівська ЦРЛ», затверджено Положення про порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансових планів комунальних некомерційних підприємств, прийнято рішення  про надання матеріальної допомоги.
17 Жовтня, 2019 р., 15:16
Львівський обласний молодіжний центр за підтримки Львівської обласної державної адміністрації організовують форум можливостей #Не_формат, який відбудеться 26 жовтня у м. Львів на території Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17). Форум покликаний відкрити можливості для молоді Львівщини та сприяти позитивним змінам у суспільстві. Основною метою є мотивація та активізація молоді Львівської області до створення власних ініціатив, які у майбутньому позитивно вплинуть на громади. Орієнтовна кількість учасників – 300.
17 Жовтня, 2019 р., 14:58
Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області на території Сколівського району організовує проведення одноденних показових навчань пошуково-рятувального підрозділу з практичним відпрацюванням питань рятування людей у гірській місцевості. Початок навчань 18 жовтня о 12.00 год. Місце проведення — берег річки Стрий біля автомобільного мосту поблизу населеного пункту Тишівниця Сколівського району (поворот з траси М-06 Київ-Чоп між селами Нижнє Синьовидне та Межиброди на населений пункт Труханів).
16 Жовтня, 2019 р., 17:57
Сьогодні, 16  жовтня,  в залі засідань  Сколівської райдержадміністрації  відбулось  представлення  та  обговорення нового проєкту  Перспективного  плану  створення  об’єднаних територіальних громад  в Сколівському  районі, представлення моделі  адміністративно-територіального устрою, а також  можливостей участі в Конкурсі  проектів  співробітництва тергромад.  Участь в обговоренні  взяли перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Лозинський, голова Сколівської районної ради Микола Романишин, перший заступник голови  Сколівської райдержадміністрації Роман Чудійович, в.о. директора департаменту економічної політики облдержадміністрації  Степан Куйбіда, представники  Львівського центру розвитку місцевого самоврядування Галина Гречин та Тарас Баранецький,  депутати районної та міської рад,  посадові особи  органів місцевого самоврядування  Сколівщини, представники громадськості.  Зокрема, на обговорення   представлено  проєкт, який передбачає утворення  3 ОТГ, зокрема: Сколівської  міської, Славської   селищної  та Козівської сільської ОТГ.
16 Жовтня, 2019 р., 16:56
Що таке договір довічного утримання? Договір довічного утримання (догляду) - домовленість двох сторін, за якою одна сторона (відчужувач) передає у власність другій стороні (набувачеві) житловий будинок, квартиру або їх частину, інше нерухоме або рухоме майно, яке має значну цінність, взамін чого набувач зобов'язується забезпечувати відчужувача утриманням та (або) доглядом довічно. Договір довічного утримання вважається укладеним з моменту передання майна.
16 Жовтня, 2019 р., 10:02
Національний природний парк «Сколівські Бескиди» в межах виконання мікропроєкту придбав метеостанцію «METEOTREK». Це комплекс, що складається з апаратної та програмної частини і комп’ютера. Про це інформують у Львівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
16 Жовтня, 2019 р., 09:20
Багатьом з нас знайома ситуація, коли літні люди, які не спроможні самі забезпечувати власні потреби,  змушені звертатися за допомогою до сторонніх осіб. В більшості випадків, на користь цих осіб, укладаються договори, в результаті чого вони стають власниками нерухомого майна, а літні люди залишаються на вулиці. Юридична необізнаність громадян – є головною причиною таких негативних наслідків. Таким чином виникає питання: як уберегти себе від шахраїв та відчути захищеність?
15 Жовтня, 2019 р., 14:32
З нагоди відзначення Дня Захисника України, очільник Львівської юстиції Микола Станіщук роз`яснює, яку правову допомогу може отримати захисник України:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора