Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

20 Листопада, 2019 р., 11:42
Реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади (децентралізація) добігає кінця. На цьому етапі мають прийматися швидкі і найбільш відповідальні рішення в державі. Необхідно змінити Конституцію, створити новий, спроможний адміністративно-територіальний устрій в країні і в 2020 році провести місцеві вибори на новій територіальній основі. Ми розраховуємо, що принаймні громади, які вже об’єдналися, будуть нашими помічниками у донесенні до суспільства суті і необхідності цих змін.
20 Листопада, 2019 р., 11:36
Запрошуємо Вас взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування». Мета проекту – створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України. Проект надасть Вам можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку. Протягом трьох днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.
20 Листопада, 2019 р., 11:34
З метою перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення 20 листопада в період з 14:50 год. до 14:55 год. департаментом з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиметься навчальне оповіщення населення м. Львова та Львівської області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени. Відділ з питань цивільного захисту, транспорту та доріг Сколівської райдержадміністрації повідомляє, що увімкнення електросирен проводиться з навчальною метою і для їх перевірки, практичні заходи не будуть відпрацьовуватись, просимо ЗБЕРІГАТИ СПОКІЙ. Уривчасте звучання електричних сирен означає "УВАГА ВСІМ!". 
19 Листопада, 2019 р., 17:02
Однією із сучасних форм роботи у шкільному середовищі є організація та проведення психолого-педагогічного консиліуму. В ОНЗ «Сколівська академічна гімназія» така форма діяльності педагогічного колективу вже стала  невід’ємною частиною системи науково-методичної  роботи.  14 листопада 2019 року практичним психологом Гуралів М.І. був проведений  психолого-педагогічний консиліум, тема якого є надзвичайно актуальною - «Адаптація учнів 5-их класів до умов навчання в основній школі».
18 Листопада, 2019 р., 11:55
З метою гідного вшанування пам’яті жертв геноциду Українського народу — Голодомору 1932–1933 років в Україні, вчиненого тоталітарним репресивним сталінським режимом, а також голодоморів 1921–1922, 1946–1947 років в Україні та у зв’язку з  Днем  пам’яті жертв голодоморів: просимо священиків, голів місцевих рад, директорів  шкіл, завідувачів  народних домів, представників громадських організацій та мешканців міста, селищ та сіл  провести  в населених пунктах району 23 листопада 2019 року заходи по вшануванню пам’яті жертв голодоморів, зокрема:
18 Листопада, 2019 р., 10:22
У четвер, 21 листопада 2019 року, в м.Сколе відбудуться заходи з нагоди Дня Гідності та Свободи: о 10.30 год. - пам'ятна хода з Майдану Незалежності до могили Героя України, Героя Небесної Сотні Олега Ушневича;  покладання квітів та поминальна панахида. О 14.00 год. - у РНД «Бескид» м. Сколе  -  історичний екскурс та документальна хроніка  Революції Гідності.
15 Листопада, 2019 р., 11:15
За підтримки Міністерства Молоді та Спорту України, Благодійний фонд ICEPP вже в четверте організовує в Україні національний відбір Всесвітнього конкурсу для школярів-старшокласників Diamond Challenge for High School Entrepreneurs, заснованого в Університеті штату Делавер, США. Мета Diamond Challenge – надати можливість молодим талантам розвивати свій підприємницький хист, сформувати комплексне розуміння фінансової діяльності та цінності грошових коштів, а також сприяти цілеспрямованій молодіжній підприємницькій діяльності.
15 Листопада, 2019 р., 11:11
26 листопада 2019 року  о  14.00 год. в приміщенні Сколівської райдержадміністрації відбудеться засідання архітектурно-містобудівної ради.  До розгляду заплановано  наступну містобудівну документацію:
15 Листопада, 2019 р., 10:43
З метою перевірки готовності територіальної системи централізованого оповіщення 20 листопада 2019 року в період з 14:50 год. до 15:00 год. департаментом з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації проводитиметься навчальне оповіщення населення м. Львова та області сигналами цивільного захисту. Будуть увімкнені електросирени. Уривчасте звучання електричних сирен означає "УВАГА ВСІМ!". Почувши зазначений сигнал, негайно увімкніть радіоточки проводового радіомовлення, налаштуйте радіоприймачі в ФМ діапазоні на частоту 103,3 МГц, а телеприймачі перемкніть на канали:
14 Листопада, 2019 р., 11:51
У середу, 13 листопада, призначено державні соціальні допомоги 72 малозабезпеченим  сім’ям  району  та 54 заявникам – житлові субсидії. Призначення вищевказаних  соціальних допомог  затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням заступника голови райдержадміністрації  Володимира Крушельницького.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора