Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні ветерани, запрошуємо взяти участь у проекті

Дата: 20.11.2019 11:36
Кількість переглядів: 309

Фото без описуЗапрошуємо Вас взяти участь у проекті «Ветерани: від діалогу до працевлаштування». Мета проекту – створення сприятливих умов для працевлаштування ветеранів АТО, економічна адаптація військовослужбовців після участі у бойових діях на Сході України. Проект надасть Вам можливість поспілкуватися з топовими роботодавцями українського ринку. Протягом трьох днів у всіх учасників буде унікальна можливість відвідати мотивуючі лекції від успішних ветеранів, отримати навички якісного спілкування з працедавцями, підготувати себе до співбесіди та зрозуміти очікування працедавців.

Участь у проекті безкоштовна.

Витрати на проживання та харчування іногородніх покриваються організаторами.

Шостий семінар в рамках всеукраїнського проекту відбудеться у Львові 25-27 листопада 2019 року. Запрошуються демобілізовані бійці АТО Львівської та Закарпатської областей.

«Почати життя з чистого аркушу та зрозуміти свої цілі в мирному житті» допоможуть тренери Центру соціально-психологічної підтримки «Ресурс» та організатори заходу ГО «Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

Проект реалізується за фінансової підтримки Міністерства у справах ветеранів України, організатор – ВГО «Об’єднання дружин і матерів бійців учасників АТО».

Реєстрація за посиланням: https://forms.gle/uJbZ4d9JbQtDnqBeA  

З усіма питаннями, що виникають щодо участі у проекті, звертайтесь на електронну адресу: info.familyato@gmail.com або за телефоном 095-540-99-42 Наталя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора