Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Жовтня, 2019 р., 09:47
У Львівській області розпочалася активна робота з впровадження та розвитку в місцевих територіальних громадах створення та ведення містобудівного кадастру. Про це інформують у департаменті архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА.
17 Жовтня, 2019 р., 17:17
Заступник голови Львівської ОДА Тарас Грень зустрівся з мешканцями області та заслухав проблемні питання. Особистий прийом громадян відбувся сьогодні, 17 жовтня, у Львівській обласній державній адміністрації. Питання стосувалися, зокрема, організації пасажирських перевезень, належного соціального забезпечення учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС тощо.
17 Жовтня, 2019 р., 17:16
Сьогодні, 17 жовтня, у Львові, відбулась Міжнародна конференція з актуальних питань розвитку торгівлі і логістики з країнами Центральної Азії. Захід провели в межах навчально-ознайомчої поїздки в Україну спеціалістів з цих напрямків із Казахстану, Киргизстану, Таджикистану, Узбекистану.
17 Жовтня, 2019 р., 16:17
Сьогодні, 17 жовтня, в області стартував Перший Міжвідомчий Форум ділового спілкування та партнерства «Together for child». Участь у заході взяли голова Львівської ОДА Маркіян Мальский  з дружиною Андріаною Мальською, фахівці охорони здоров’я, освіти, представники соціальної сфери та юристи.
17 Жовтня, 2019 р., 16:16
У понеділок, 21 жовтня 2019 року з 10.00 до 13.00 год у читальному залі Національної бібліотеки Львівського  національного університету імені Івана Франка (м. Львів, вул. Драгоманова, 5) відбудеться науково-практичний семінар «Екоосвіта у ботанічних садах і природних парках».
17 Жовтня, 2019 р., 16:15
У четвер, 17 жовтня, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулось  офіційне відкриття регулярних рейсів українського лоукостера SkyUp Airlines. «Відкриття нових рейсів – це чергова можливість для наших мешканців швидко та з комфортом подорожувати Україною, Європою і світом. Будь-яка дорога починається із одного кроку, і сьогодні ми цей крок зробили. За цим стоїть велика праця і я впевнений, що динаміка розвитку аеропорту втримається і в подальшому, - наголосив заступник голови Львівської облдержадміністрації Тарас Грень. - Особливо приємно, що сьогодні ми відкриваємо рейси саме української компанії, яка розвивається і надає пасажиру якісні послуги за помірну ціну».
17 Жовтня, 2019 р., 12:14
У Львівській національній філармонії 19 жовтня у рамках 25-их «Контрастів» відбудеться масштабна подія – «Ніч контрастів». Розпочнеться вона ввечері і триватиме майже усю ніч 20 жовтня. 
17 Жовтня, 2019 р., 12:12
 16 жовтня перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Василь Лозинський зустрівся із Радником-посланником Посольства Республіки Корея в Україні О Джунгином, аби узгодити напрями подальшої двосторонньої співпраці.
16 Жовтня, 2019 р., 16:52
Сьогодні, 16 жовтня в департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації відбулась робоча зустріч фермерських господарств з представниками департаменту агропромислового розвитку, Львівського обласного об’єднання обслуговуючих кооперативів «Рівноправність» та Благодійною організацією «Львівська аграрна дорадча служба» з питань розвитку молочної галузі, реалізації проекту будівництва кооперативного молокопереробного заводу.
16 Жовтня, 2019 р., 16:52
 16 жовтня, у Львівській ОДА під головуванням заступника голови Львівської ОДА Івана Собка відбулась нарада щодо реалізації програми “Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора