Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

12 Грудня, 2019 р., 11:11
11 грудня під головуванням першого заступника голови Львівської ОДА Василя Лозинського відбулась нарада із виконавцями проєктів, що реалізовуються на Львівщині за рахунок коштів секторальної підтримки ЄС. Про це інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.
12 Грудня, 2019 р., 11:10
11 грудня  відбулося перше засідання Журі з визначення Обласної премії в галузі культури, літератури,  мистецтва, журналістики та архітектури у 2019 році. Обласна премія в галузі культури, літератури, мистецтва, журналістики та архітектури є найбільш престижною творчою відзнакою у Львівській області.
12 Грудня, 2019 р., 11:08
11 грудня розпочалась конференція «Мінеральні води Трускавця: актуальні питання видобутку, підготовки та збереження їх лікувальних властивостей». Захід присвячений 70-річчю заснування Трускавецької гідрогеологічної режимно-експлуатаційної станції (ГГРЕС). Привітав учасників конференції перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський.
12 Грудня, 2019 р., 11:07
У п’ятницю, 20 грудня, відбудуться аукціони з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної форми власності (за межами населеного пункту).
12 Грудня, 2019 р., 11:06
11 грудня, директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації Руслан Гречаник та начальник управління енергозбереження департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Андрій Якубовський взяли участь у засіданні круглого столу на тему «Екологічні проблеми та перспективи розвитку малої гідроенергетики, як відновлювального джерела енергії в Україні».
12 Грудня, 2019 р., 11:04
У четвер, 12 грудня, на території «Tech Startup School» (м. Львів, вул. Колесси, 2) презентують унікальний проєкт - платформу для розвитку інновацій, винаходів та стартапів «Asoulution Hub». Ця платформа розроблена вперше в Україні Державною інноваційною фінансово кредитною установою спільно з провідним стартап інкубатором країни Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка».
12 Грудня, 2019 р., 11:03
10 грудня  Державне спеціалізоване підприємство «Об’єднання «Радон» спільно з Державним агентством України з управління зоною відчуження та чеською компанією Nuvia a.s. організували прес-конференцію на тему: «ЄС обладнує системою радіаційного моніторингу сховища радіоактивних відходів у 5 найбільших містах України».
12 Грудня, 2019 р., 11:02
11 грудня  у приміщенні Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства було проведено міжвідомчу виробничу нараду з нагоди початку ялинкової кампанії 2019-2020 років на Львівщині. У нараді взяли участь перший заступник начальника управління-головний лісничий Целень Я.П., старший інспектор управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції у Львівській області Гараміта Р.Б., державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Держекоінспекції у Львівській області Федак Р.С., начальник відділу лісового господарства ОКСЛГП «Галсільліс» Карабін Н.М., спеціалісти управління, головні лісничі та інженери охорони, захисту лісу всіх державних лісогосподарських підприємств управління.
11 Грудня, 2019 р., 17:18
Департамент соціального захисту населення запрошує на форум з питань запобігання та протидії насильству «ДІЙмо разом проти насильства», який відбудеться у понеділок, 16 грудня, у м. Львові. Під час форуму планується проведення 4-ох панельних дискусій:
11 Грудня, 2019 р., 17:17
Сьогодні, 11 грудня, свою роботу розпочав традиційний IV Форум громадських організацій Львівщини «Партнерство та розвиток». За словами організаторів, Форум є майданчиком для напрацювання нових інструментів взаємодії та комунікацій між громадськими організаціями та органами влади. Учасників привітав директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської обласної державної адміністрації Андрій Ковальський.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора