Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

11 Грудня, 2019 р., 17:16
Сьогодні, 11 грудня, відбулось засідання Ради лісового сектору при Львівській обласній державній адміністрації. Серед учасників - перший заступник голови Львівської ОДА Василь Лозинський, заступник голови Юрій Холод, перший заступник голови Львівської облради Богдан Гагалюк, представники профільних департаментів, Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, наукового середовища, лісогосподарських підприємств, громадських організацій тощо.
11 Грудня, 2019 р., 17:14
Складові земельної реформи та строки її проведення, а також ще низку важливих питань обговорювали сьогодні у Львові під час селекторної наради «Земельний форум» – безпосереднього діалогу влади та суспільства. Участь у заході взяли представники об’єднаних територіальних громад, фермерські господарства, ГУ Держгеокадастру у Львівській області, ГТУ юстиції у Львівській області, Асоціації фермерів та приватних землевласників Львівської області, Львівської дорадчої служби, львівської аграрної палати.
11 Грудня, 2019 р., 17:13
Протягом січня-листопада 2019 року фізичні особи-підприємці Львівщини сплатили до місцевих бюджетів 1 808,8 млн. грн. єдиного податку. Це на 375,8 млн. грн., або на 26,2 відс. більше, ніж за той самий період торік (у січні-листопаді 2018 року – 1 433,0 млн. гривень). 
11 Грудня, 2019 р., 17:11
Сьогодні, 11 грудня, у смт Славсько розпочав свою роботу туристичний бізнес-форум «Як розвиватись та заробляти малому бізнесу в Карпатах?». Привітала учасників форуму начальник управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації Наталя Табака. «Сьогодні недостатньо просто надати ліжкомісце. До сучасних потреб туристів входить забезпечення цілого комплексу послуг для перебування мандрівників і їх повернення знову. Комфорт має значення, тому важливо звернути увагу на професійність персоналу, знання потреб іноземного туриста і злагодженої роботи усіх гравців туристичного бізнесу для успішного розвитку туристичної індустрії Львівщини. Особливий акцент слід робити на автентичних та унікальних локальних особливостях регіону», - зазначила Наталя Табака.
11 Грудня, 2019 р., 10:16
10 грудня 2019 року директор департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації, взяв участь у засіданні Комітету підприємців з питань природокористування та охорони довкілля при ТПП України і громадської ради при Мінекоенерго України  – «Реалізація державної політики у сфері моніторингу довкілля та промислового забруднення».
11 Грудня, 2019 р., 10:16
10 грудня на базі Львівського вищого професійного політехнічного училища запрацював навчально-практичний центр із професії «Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів». Для відкриття центру було виділено понад 800 тис грн з державного та місцевого бюджетів, коштів спеціального фонду закладу та приватних партнерів. До кінця 2019 року планується відкриття ще 3 навчально-практичних центрів.
11 Грудня, 2019 р., 10:15
У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття посади державної служби категорії «Б» - начальника управління капітального будівництва Львівської обласної державної адміністрації. Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання
11 Грудня, 2019 р., 10:14
Студенти Львівського національного університету імені Івана Франка спеціальності «Екологія» відвідали департамент екології та природних ресурсів Львівської облдержадміністрації та Державну екологічну інспекцію у Львівській області з метою ознайомлення з роботою державних структур екологічного спрямування.
11 Грудня, 2019 р., 10:13
У неділю, 22 грудня, на Жидачівщині і Мостищині, а 29 грудня на Стрийщині відбудуться місцеві вибори. За словами начальниці відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської облдержадміністрації Зоряни Павлів, загалом в області територіальні виборчі комісії зареєстрували 108 кандидатів у депутати, які змагатимуться за 33 депутатські місця, а також чотирьох кандидатів на посаду сільського голови. У Жидачівському районі відбудуться додаткові місцеві вибори в Облазницькій сільській раді (села Облазниця, Воля-Облазницька, Дунаєць, Жирівське, Корнелівка, Махлинець, Нове Село). Вона приєдналася до Гніздичівської селищної ради об?єднаної територіальної громади. Голосування відбудеться у чотирьох одномандатних виборчих округах. Відтак на чотири депутатські місця тут кандидує семеро осіб. В Мостиському районі пройдуть додаткові вибори у Мишлятицькій (села Мишлятичі, Ганьковичі, Конюшки, Липки, Тамановичі, Толуковичі) і Хідновицькій (села Хідновичі, Боратичі, Тишковичі) сільських радах. Ці ради приєдналися до Шегинівської сільської ради об?єднаної територіальної громади. Тут зареєстровано 21 кандидата в депутати. Усього ж депутатських вакансій – 7. І врешті на Стрийщині відбудуться перші вибори у Нежухівській сільській об?єднаній територіальній громаді. До складу цієї ОТГ увійшли: Нежухівська сільська рада (села Нежухів, Райлів), Голобутівська сільська рада (село Голобутів), Завадівська сільська рада (село Завадів), Заплатинська сільська рада (села Заплатин, Діброва), Ланівська сільська рада (село Ланівка). Нежухівська сільська виборча комісія зареєструвала чотирьох кандидатів на посаду Нежухівського сільського голову і 80 кандидатів у депутати Нежухівської сільської ради. Вони претендують на 22 депутатських крісла. Більше новин з виборчої тематики на сторінці «Державний реєстр виборців. Львівщина»
11 Грудня, 2019 р., 10:12
У Львівській ОДА оголосили конкурс на зайняття посади державної служби категорії «Б» - директора департаменту  з питань культури, національностей та релігій Львівської обласної державної адміністрації. Перелік інформації, необхідної для участі в конкурсі, та строк її подання

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора