Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

08 Червня, 2018 р., 12:02
Яворівський НПП запрошує у мандрівку оновленою Стежкою Івана Франка та у Центр розведення і збереження нащадків дикого коня-тарпана. За сприяння департаменту екології та природних ресурсів облдержадміністрації на території Яворівського НПП відновили інфраструктуру Стежки Івана Франка та Центру розведення і збереження нащадків дикого коня-тарпана. Два рекреаційні об’єкти готові приймати відвідувачів впродовж туристичного сезону.
08 Червня, 2018 р., 12:01
Сьогодні, 8 червня, під головуванням керівника апарату Львівської ОДА Маріанни Вільшинської відбулась організаційна нарада щодо проведення дванадцятого фестивалю «Зашків». Участь у заході взяли представники всіх дотичних структур відповідальних за безпеку та організацію фестивалю. «Заплановано, що участь у фестивалі візьме велика кількість людей, окрім цього матимемо багато подій. А відтак кожна служба дотична до фестивалю повинна працювати добре, щоб забезпечити безпеку усіх відвідувачів», - наголосила Маріанна Вільшинська.
08 Червня, 2018 р., 12:01
Оголошено конкурс на зайняття вакантних посад державних службовців департаменту економічної політики облдержадміністрації:
08 Червня, 2018 р., 12:00
Днями більше 50-ти громадських організацій, культурних фондів, творчих спілок, волонтерських та соціальних об’єднань задекларували наміри створити потужну громадську ініціативу – Альянс творчої молоді. За ініціативи керівництва Львівського палацу мистецтв,  понад 50-ть громадських організацій підписали меморандум про співпрацю, розвиток сучасної культури та мистецтва на Львівщині, а також задекларували спільні наміри щодо популяризації  культурно-мистецького центру та реалізації спільних проектів та ініціатив на базі палацу мистецтв.
08 Червня, 2018 р., 11:56
Президент Петро Порошенко привітав ухвалення Верховною Радою України Закону «Про Вищий антикорупційний суд», назвавши це рішення історичним. «Це є перемога. Перемога України. Перемога українського народу. Моя перемога, як Президента України. Перемога українського Парламенту на чолі з головою Верховної Ради Андрієм Парубієм. Перемога українського Уряду на чолі з Прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом», - зазначив Глава держави.
08 Червня, 2018 р., 11:29
5-7 червня на базі національного природного парку «Меотида» (с. Урзуф, Мангушський район, Донецька область) проходить семінар «Основні принципи імплементації директиви Європейського Союзу в секторі «Охорона природи».
08 Червня, 2018 р., 11:29
Протягом п’яти днів на Львівщині тривав тренінг на тему «Практична реалізація вимог FSC стандартів, ланцюга постачання, контрольованої деревини та використання торгових знаків».
08 Червня, 2018 р., 11:28
Вчора відбувся тренінг на тему: «Свобода та розвиток: освітні аспекти виховання дітей» за участю працівників служби у справах дітей, НРЦ, притулків для дітей, дитячих будинків. 
08 Червня, 2018 р., 11:25
Нещодавно в словенському містечку Железник за участю майже 900 ветеранів спорту завершився 18-й чемпіонат світу з гірського бігу в категорії «Мастерс», який проводили під патронатом міжнародного федерації легкої атлетики (IAAF) світовою Асоціацією гірського бігу.
08 Червня, 2018 р., 11:12
Головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області продовжує фінансування пенсійних виплат за червень 2018 року.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора