Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

11 Червня, 2018 р., 11:05
Станом на сьогодні 20 % мешканців Львівщини уклали декларації з лікарями.
11 Червня, 2018 р., 11:03
Упродовж 7-9 червня 2018 року в стрілецькому тирі "Динамо" у м. Львові тривав особисто-командний чемпіонат ФСТ "Динамо" України "Юний динамівець" зі стрільби кульової з пневматичної зброї серед юнаків та дівчат 2000 р.н. та молодших. Такі змагання відбулися за підтримки Національного Олімпійського комітету України.
11 Червня, 2018 р., 10:11
9 червня у Стрийському парку відбувся забіг «Здоровий лікар – здорова нація», присвячений професійному святу медичних працівників. Захід проводиться вже п’ятий рік поспіль, стає традицією і успішно розвивається. Незмінне гасло забігу - «Не біжіть до лікаря! Біжіть разом з лікарем!». За підтримки департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА захід організувало Українське лікарське товариство у Львові.
11 Червня, 2018 р., 10:09
У неділю, 10 червня, відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення 30-річчя відновлення «Просвіти» - створення товариства української мови ім. Т. Шевченка. У межах заходів на площі біля пам’ятника Т. Шевченку відбулось громадське віче.
11 Червня, 2018 р., 10:07
10 червня відзначили 120 років від дня народження та 25 років від дня смерті Святійшого Патріарха Мстислава (Скрипника). З метою вшанування пам’яті визначного українського церковного діяча, Патріарха Київського і всієї України УАПЦ на площі біля церкви Успіння Пресвятої Богородиці відбулась панахида, яку очолив Блаженніший Митрополит Макарій.
11 Червня, 2018 р., 10:06
ДАБІ України прийняла рішення щодо видачі сертифікату на введення в експлуатацію перинатального центру. Як повідомив начальник управління капітального будівництва Львівської ОДА Володимир Кравець, відтепер медики можуть приступити до відлагодження роботи та підготовки до прийняття породіль.
11 Червня, 2018 р., 10:05
8 червня відбулися урочистості з нагоди 65-ї річниці заснування Навчально-реабілітаційного центру «Мрія». З вітальним словом до присутніх звернулася директор департаменту освіти і науки Львівської облдержадміністрації Любомира Мандзій. «Попри деінституалізацію інтернатних закладів, попри трансформацію спеціальної освіти, що має місце в Україні, – ми прекрасно розуміємо, що потреба в такій школі на сьогодні існує, оскільки є діти, які потребують вашої підтримки, корекції, зрештою вашого доброго слова, - зазначила Любомира Степанівна. - Дякую вам усім за вашу щоденну працю і турботу. Бажаю вам натхнення і наснаги, гарного творчого потенціалу».
11 Червня, 2018 р., 10:03
«Антикорупційний суд з таким рівнем незалежності, з таким рівнем захисту, з таким, я сподіваюсь, рівнем ефективності, ми маємо зробити якомога швидше. Дехто мене критикував, коли я звернувся з проханням завершити процедуру створення антикорупційного суду в Україні вже в 2018 році. Це не є обіцянка. Це є наша з вами спільна справа», - наголосив Президент Петро Порошенко під час виступу у Верховній Раді після ухвалення Закону «Про Вищий антикорупційний суд».
11 Червня, 2018 р., 10:02
8 червня  авіакомпанія «Yanair» та міжнародний аеропорт «Львів» імені Данила Галицького відкрили новий рейс Львів-Батумі. «Сьогодні ми відкриваємо новий для нас напрямок, це - Грузія. Як і держава, так і зокрема Львівщина, має тісну співпрацю із Грузією і я сподіваюсь, що новий напрямок лише її посилить та покаже нові можливості для її розвитку. Відкриття нових рейсів – це чергова можливість для наших мешканців швидко та з комфортом дістатися до різних куточків землі», - зазначив начальник управління транспорту та зв’язку департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА Тарас Оприск.
11 Червня, 2018 р., 10:01
8 червня голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, заступник голови Львівської облради Володимир Гірняк зустрілися із заступником голови Парламентської асамблеї НАТО, членом Міжпарламентської ради Україна - НАТО Расою Юкнявічене. «Моя місія сьогодні тут, звісно,  подивитися і поговорити з людьми. Мій ключовий меседж, про який я сьогодні говорила вашим студентам  - заохочувати вашу довіру до себе самих. Ми  на власному прикладі хочемо продемонструвати, що якщо ми змогли вступити у НАТО, то і сьогодні ви, велика держава, також зможете», - зазначила Раса Юкнявічене.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора