Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

03 Вересня, 2018 р., 10:18
2 вересня  у селі Нагірне відбулась ХІІІ Лемківська ватра «До тебе лину, рідна земле». Участь у заході взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. "Ті люди, які зібралися сьогодні, як ніхто інший знають, що таке українська земля, українське слово та молитва. Хоча ми сьогодні є присутніми тут, на Львівщині, але багато наших сердець є там, на Закерзонні. Треба багато зробити для того, щоб на тих землях не втратилася наша історична пам'ять. Нам необхідно робити усе від нас залежне, щоб наша держава процвітала. Давайте щодня, кожен на своєму місці будемо не тільки на словах любити нашу Україну, але й крок за кроком робитимемо усе для того, щоб вона була багатою і сильною", - зазначив Олег Синютка.
03 Вересня, 2018 р., 10:16
2 вересня у селі  Карачинів, що на Яворівщині, відбулося свято “Великі обжинки”. Відтак, в області встановили рекорд України - "Найдовший яворівський пиріг". Його довжина становила понад 120 метрів, а для приготування використали 640 кг картоплі. Традиційну грибну мачанку для пирога приготували учасники АТО. На свято завітав голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Мирослава Туркало, військовослужбовці Збройних сил України, представники влади, громадські та культурні діячі, громадськість та ін.
03 Вересня, 2018 р., 10:14
2 вересня  у селі Пасіки-Зубрицькі Пустомитівського району урочисто відкрили новий заклад дошкільної освіти. Участь у відкритті взяв голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка. "Нам необхідно робити добрі справи на благо наших діток. Адже діти - це майбутнє України. І сьогодні, у цей святковий час, коли ми відчиняємо двері нового дошкільного освітнього закладу, нам необхідно пам'ятати, що за тисячі кілометрів від Львівщини наші воїни боронять кордони Української держави. Завдяки їм, ми сьогодні тут, на Галичині, маємо мир, можемо радіти кожному дню і розвиватися", - зазначив очільник області.
03 Вересня, 2018 р., 10:13
 2 вересня першокурсники Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького склали урочисту присягу у студенти. Привітали студентів-першокурсників голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, директор агропромислового розвитку Львівської ОДА Людмила Гончаренко, ректор Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.Гжицького Володимир Стибель, доктор Honoris Causa, проректор Жешівського університету Марек Козіровський, начальник ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області Євген Баркит та інші.
03 Вересня, 2018 р., 10:02
2 вересня, в ігровому залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України відбулось урочисте відкриття фінальних змагань Спартакіади Львівщини серед команд державних службовців.
03 Вересня, 2018 р., 10:01
1 вересня, з нагоди Дня знань у Львівському державному університеті фізичної культури відбулись урочисті заходи.
03 Вересня, 2018 р., 09:58
 1 вересня, у кінотеатрі ТЦ "Форум Львів" відбувся допрем'єрний показ українського фільму "Таємний щоденник Симона Петлюри".
03 Вересня, 2018 р., 09:49
1 вересня, у День знань, у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбулись урочистості з нагоди початку нового навчального року.
03 Вересня, 2018 р., 09:48
 1 вересня, в Національній академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбувся урочистий ритуал складання Військової Присяги на вірність українському народові курсантами-першокурсниками.
03 Вересня, 2018 р., 09:43
1 вересня, взяв свій старт Перший Львівський фестиваль винограду і вина «Галицька  лоза».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора