Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

30 Січня, 2017 р., 00:08
28 січня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із мешканцями різних районів Львова та області, які вимагали ліквідації майданчиків з перевантаження сміття у межах населених пунктів.
30 Січня, 2017 р., 00:07
28 січня, у Львові відзначили 25-літній ювілей Львівської школи-гімназії Шептицьких. До визначної дати приурочили урочисту академію у Національному академічному драматичному театрі імені Марії Заньковецької за участі представників влади, духовенства та педагогічного і учнівського колективу закладу.
30 Січня, 2017 р., 00:04
У суботу, 28 січня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся із членами родин Героїв Небесної Сотні та учасниками революції Гідності. На зустрічі також присутніми були заступник міністра соціальної політики України Наталія Федорович, старший слідчий особливо важливих справ Генеральної прокуратури України Олександр Пузирко, заступник прокурора Львівської області Юрій Татомир, представники Міністерства охорони здоров’я, перший заступник голви ЛОР Парасковія Дворянин, директори департаментів облдержадміністрації, керівники районів, соціальних служб тощо.
30 Січня, 2017 р., 00:02
Станом на 19:00 год п’ятниці, 27 січня, у Львові очистили від сміття 266 контейнерних майданчиків ТПВ. Відтак, на сьогодні вже вивезли 68,9% твердих побутових відходів, накопичених на території міста.
30 Січня, 2017 р., 00:01
Про здобутки в галузі промисловості району розповів сьогодні, 27 січня, голова Миколаївської райдержадміністрації Тарас Оприск під час підсумкового річного звіту перед громадськістю.
30 Січня, 2017 р., 00:00
 27 січня, в Україні відзначають Міжнародний день пам'яті жертв Голокосту. У Львові цей день розпочався зі спільної молитви на площі біля пам’ятника жертвам Львівського гетто. Про це повідомили в департаменті внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації.
29 Січня, 2017 р., 23:58
Протягом 4-5 лютого на території Сколівщини (Львівська область) та Воловеччини (Закарпатська область) у рамках Всеукраїнської авторалійної серії "Кубок Карпат-2017" відбудуться змагання з ралі "IV Зимові вершини". На сьогодні заявки на участь у змаганнях подали 12 автомобільних спортивних екіпажів. Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.
29 Січня, 2017 р., 23:53
За результатами проведеного під головуванням Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана у Львові засідання обласної комісії з надзвичайних ситуацій за участі представників міської влади та керівництва області прийнято рішення про передачу Львівській міській раді земельної ділянки для проектування і будівництва нового полігону для твердих побутових відходів. Про це заявив Прем'єр-міністр під час спілкування із журналістами в Львівській обласній державній адміністрації.
29 Січня, 2017 р., 22:05
Торік на Львівщині інвестували понад 16 млн євро в альтернативну та відновлювальну енергетику. Про це сьогодні, 27 січня, повідомив директор департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження Львівської облдержадміністрації Михайло Мельник під час звіту про результати роботи у 2016 році.
29 Січня, 2017 р., 22:03
Цими днями у навчальних закладах Львівщини відбудеться низка виховних і тематичних заходів, приурочених до 99-ї річниці бою українських студентів із більшовицькими окупантами під Крутами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора