Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нові підприємства та збільшення обсягу продукції, - результати промислової галузі Миколаївщини

Дата: 30.01.2017 00:01
Кількість переглядів: 233

Про здобутки в галузі промисловості району розповів сьогодні, 27 січня, голова Миколаївської райдержадміністрації Тарас Оприск під час підсумкового річного звіту перед громадськістю.

За словами посадовця, у І кварталі 2016 року ДП "Юліус Кох Україна" здав в експлуатацію новозбудоване приміщення виробничого цеху площею 980 м кв, що збільшить виробничу потужність майже на 50%. Крім того, уже закупили частину обладнання для нового цеху.

У Миколаївському районі на базі ПрАТ "Роздільський керамічний завод" уперше в Україні розпочали випуск конкурентноспроможної продукції торгової марки "Євротон" за новітньою технологією та на сучасному обладнанні (провідних німецьких фірм "Lingl" та "Rieter").

Як повідомив Тарас Оприск позитивні зрушення відбулися також на ПАТ "Миколаїв-Львівський КБК", про що свідчить збільшення обсягу випуску продукції (збірні залізобетонні конструкції) на 56,9% у порівняння до 2015 року. "Це підприємство торік уклало угоду з інвестором – ТзОВ "Алоф" (Азербайджан) на оренду промислового майданчика площею 1300 м2, на території якого в перспективі планується запуск асфальтового заводу", - розповів голова РДА.

Говорячи про перспективи 2017 року, очільник району повідомив, що на території району планують розпочати свою діяльність два підприємства ТзОВ "Альфа-Дромус" (будівництво  доріг) та ТзОВ "Шляхи Будівлі Дороги" (будівництво, добування піску). "А в ІІ кварталі мають відкритися два малих підприємства в галузі легкої промисловості (складальний цех у м. Миколаєві та у с. Дроговиж) із залученням інвестицій з Іспанії", - наголосив Тарас Оприск.    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора