Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

21 Червня, 2017 р., 10:42
Попит на вироблення біометричного паспорта за підсумками останніх шести місяців зріс більш як удвічі в порівнянні із аналогічним періодом минулого року.
21 Червня, 2017 р., 10:39
20 червня, відбулося перше засідання штабу з енергетичної безпеки Львівської області. У засіданні взяли участь керівники найбільших енергетичних підприємств області.
21 Червня, 2017 р., 10:32
За фінансової підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської облдержадміністрації громадська організація «Творча спілка митців «Національ» Миколаївського району з 9 по 16 червня проводила  показ виставки про ЗУНР у Львівському Музеї визвольної боротьби України.
21 Червня, 2017 р., 10:30
Про безвізовий режим для України, співпрацю в галузях туризму і культури говорили сьогодні, 20 червня, голова Львівської ОДА Олег Синютка та новопризначений Генеральний консул Словацької Республіки у м. Ужгороді Мірослав Мойжіта.
21 Червня, 2017 р., 10:26
20 червня, у Львівській облдержадміністрації  провели «круглий стіл» на тему: «Нові можливості для кожного: як повернути працездатних безробітних на ринок праці».
21 Червня, 2017 р., 10:22
13 - 16 липня на навчально-спортивній базі «Тисовець» Сколівського району, що на Львівщині, відбудеться кампус «Гостинець» - навчально-пізнавальний проект, що популяризує серед молоді цінність сім’ї та сприяє розвитку близьких стосунків.
21 Червня, 2017 р., 10:02
З 23 до 25 червня у відкритому плавальному басейні навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м. Львові (вул. Клепарівська, 39-а) відбудуться ігри фінальної частини чемпіонату України з водного поло серед чоловічих команд.
21 Червня, 2017 р., 10:00
Майже 7 тисяч людей на Львівщині перетнули кордон із Євросоюзом за безвізом. Із них відмову отримали лише 13 осіб, переважно ті, які мали проблеми із міграційним законодавством. Такі попередні підсумки озвучили сьогодні, 20 червня, під час круглого столу на тему «Безвізовий режим – черговий крок до європейської інтеграції України».
21 Червня, 2017 р., 09:58
«Ситуація, яка склалась у Львові є викликом для реформи децентралізації. Адже ми передаємо повноваження, можливості, ресурси і фінанси на місця, але разом з тим держава завжди приходь на допомогу будь-якому органу місцевого самоврядування, коли є виклик, коли є надзвичайна ситуація. Так було в Авдіївці, Балаклії, інших містах. Важливо, щоб органи місцевого  самоврядування були спроможні і працювали,  щоб надати свій громаді  якісну  послугу у будь-якому напрямку. Тож виникає питання: або на місцях здатні вирішувати питання, або ми повертаємось у часи до реформи? У львівському питанні не повинно бути політики, це питання господарське, питання надання місцевою владою якісних послуг мешканцям громади» - на цьому наголосив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, звертаючись до голів ОДА, представників регіональних органів влади та місцевого самоврядування, виступаючи на панельній дискусії з децентралізації.
21 Червня, 2017 р., 09:57
Завтра, 21 червня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької відбудеться Фінал ІІІ Міжнародного конкурсу хореографів «Балет Фест 2017».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора