Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Липня, 2017 р., 16:30
Днями у 184-му навчальному центрі Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного колективи Пустомитівського та Яворівського районів презентували мистецьку програму для військовослужбовців.
18 Липня, 2017 р., 16:29
На сьогодні триває ремонт автодороги Східниця-Пісочна, що є частиною дороги державного значення Київ-Чоп. 2017-го року за результатами оголошених торгів переможцем стала підрядна організація ТзОВ «Автомагістраль», відповідно вона й ремонтує шлях. Підрядник ремонтує ділянку протяжністю 33, 03 км,на загальну суму 275 010 тис грн. На 2017 рік передбачено фінансування за кошти перевиконання митних платежів.
18 Липня, 2017 р., 16:27
У четвер, 20 липня, з нагоди відзначення Дня шахів в Україні відбудеться  сеанс одночасної гри в шахи за участю провідних шахістів України – міжнародних гросмейстерів Олександра Белявського, сестер Анни та Марії Музичук і воїнів АТО зі Львівщини.
18 Липня, 2017 р., 16:26
Вперше за роки Незалежності, 21-23 липня, на території Львівщини, об'єднаються дві найвідоміші авторалійні гоночні серії - IV етап Чемпіонату України з міні-ралі «Кубок Лиманів» та ІІ етап Національної серії з авторалі «Кубок Карпат» «Львівський стандарт 2017». 40 екіпажів з Вінницької, Черкаської, Львівської, Дніпровської, Одеської, Харківської, Київської областей здолають дистанцію понад 290 кілометрів.
18 Липня, 2017 р., 16:14
Указом Президента України «Про затвердження Положення про порядок надання грантів Президента України, молодим діячам у галузі театрального, музичного, циркового, образотворчого мистецтва та кінематографії, молодим письменникам, майстрам народного мистецтва для створення і реалізації творчих проектів» на Львівщині призначено гранти Президента України молодим діячам культури.
18 Липня, 2017 р., 16:13
За минулі декілька днів з перевантажувальних станцій, що розташовані у місті Львові, вивезли понад 500 тонн твердих побутових відходів. ТПВ вивозять за межі Львівської області. Про це сьогодні, 18 липня, під час брифінгу повідомив директор департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Назарій Романчук.
18 Липня, 2017 р., 16:12
Чемпіонат світу з радіокерованих метальних моделей планерів F3K вперше відбудеться в Україні. Прийматиме спортсменів міжнародного рівня Львівщина. Про це розповіли у вівторок, 18 липня, під час брифінгу за участі  начальника управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА Юрія Майбороди, спортивного директора Федерації авіамодельного спорту Львівської області Володимира Гаврилка, керівника української збірної на Чемпіонаті Сергія Помогаєва, голови Федерації авіамодельного спорту Львівської області Сергія Маркелова.
18 Липня, 2017 р., 11:38
За інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства, компанії-перевізники продовжують вивозити тверді побутові відходи із територій, що були призначені для тимчасового перенавантаження сміття.
18 Липня, 2017 р., 09:26
В понеділок, 17 червня, відбулася зустріч голови облдержадміністрації Олега Синютки з Правлінням громадської ради, під час якої представили усіх керівників структурних підрозділів Львівської ОДА.
18 Липня, 2017 р., 09:25
 17 липня відбулось урочисте відзначення Національного свята Французької Республіки Дня взяття Бастилії.  Урочистості відбулись за участі Надзвичайного і Повноважного Посла Ізабель Дюмон, консула Французької Республіки в Україні Марі-Елен Телуні та голови Львівської ОДА Олега Синютки. У вітальному слові очільник області наголосив на важливості співпраці українського та французького народів у європейському напрямку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора