Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Липня, 2017 р., 09:22
17 липня на Львівщині вшанували пам'ять видатного українського правозахисника, політв’язня, борця за легалізацію УГКЦ та свободу України – Івана Геля. Урочистості присвятили 80-річчю від дня його народження.
18 Липня, 2017 р., 09:21
Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка звернувся з публічним листом до Єпископа Львівського і Галицького УПЦ Філарета зі зверненням вжити відповідних заходів, які б запобігли повторенню інцидентів, прийняти зважені рішення щодо спільного вшанування українських Героїв та закликав до об’єднання всіх церков.
18 Липня, 2017 р., 09:20
У понеділок, 17 липня, демобілізованому бійцю добровольчого батальйону "Донбас" Юрію Антонову вручили нагороду від Президента України Петра Порошенка – орден"За мужність" ІІІ ступеня, за особисту мужність під час бойових дій.
18 Липня, 2017 р., 09:19
Упродовж наступних двох тижнів на Львівщині відбудеться ще шість великих фестивалів, – повідомляють в департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської облдержадміністрації.
17 Липня, 2017 р., 16:56
З метою виявлення недобросовісних водіїв-перевізників, які, можливо, викидають тверді побутові відходи поза межами сміттєзвалищ, Львівська обласна державна адміністрація передасть у правоохоронні органи перелік номерних знаків автомобілів, що перевозять  ТПВ з міста Львова.
17 Липня, 2017 р., 16:54
Нещодавно, у приміщенні Музею історії релігії відбулася Урочиста академія на­городження переможців 18-го Молодіжного конкурсу науково-дослідних робіт імені Мілени Рудницької «Жінка й нація», орга­нізований Львівським відділом Союзу Украї­нок за підтримки департаменту внутрішньої та інформаційної політики та департаменту освіти і науки Львівської обласної держадміністрації. 
17 Липня, 2017 р., 16:52
У понеділок, 17 липня, перший заступник голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський зустрівся із депутатом Європейського Парламенту Йоахімом Старбатті. У межах зустрічі обговорювали суспільно-політичні та економічні питання, що стосуються розвитку регіону.
17 Липня, 2017 р., 16:50
У неділю, 16 липня, у Сприні на Самбірщині відзначили 73-тю річницю створення у цьому селі Української Головної Визвольної Ради – органу національно-визвольної боротьби України проти фашистської Німеччини та московсько-більшовицької окупації в часи Другої Світової війни.
17 Липня, 2017 р., 16:48
Днями, до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку вирушили 122 дитини пільгових категорій. З них 51 дитина оздоровлюється поруч із заповідним лісом у с. Пуща Водиця на Київщині, 71 - на узбережжі Чорного моря. Всього за кошти державного бюджету департаментом соціального захисту населення ЛОДА з початку року скеровано на оздоровлення 725 дітей пільгових категорій.  
17 Липня, 2017 р., 14:17
За інформацією департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства, компанії-перевізники продовжують вивозити тверді побутові відходи із територій, що були призначені для тимчасового перенавантаження сміття.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора