Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

16 Квітня, 2018 р., 17:44
Протягом першого кварталу 2018 року від підприємств, які перебувають на обліку у Львівському управлінні Офісу ДФС, надійшло 920 мільйонів гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, що на 47 мільйонів більше від індикативних показників.   
16 Квітня, 2018 р., 17:43
19 квітня о 15.00 год у Львівській обласній бібліотеці для юнацтва відбудеться зустріч з Олегом Короташем − поетом-метафізиком (представником метафізичної школи поезії), перекладачем, представником покоління дев'ятдесятників в сучасній літературі, членом Краківського братства поетів та Національної спілки письменників України з 1997 року.
16 Квітня, 2018 р., 17:42
Сьогодні, 16 квітня, працівники департаменту фінансів обласної державної адміністрації за сприяння Львівського центру розвитку місцевого самоврядування відвідали Великомостівську ОТГ Сокальського та Магерівську ОТГ Жовківського районів. Метою поїздки є вивчення стану організації роботи на місцях, аналіз формування, затвердження та виконання бюджетів об’єднаних територіальних громад, оцінка професійного рівня працівників фінансово-економічних служб, а також підвищення ефективності роботи фінансових служб об’єднаних територіальних громад.
16 Квітня, 2018 р., 17:41
Сьогодні, 16 квітня, конкурсна комісія вирішила продовжити роботу 25 квітня, на якій обиратимуть генерального директора КЗ ЛОР «Львівська обласна клінічна психіатрична лікарня». Як відомо, на цю посаду претендують двоє осіб: Олександр Губар та Богдан Чечотка. Засідання комісії з обрання генерального директора КЗ ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр» теж відбудеться 25 квітня. На керівну посаду цього закладу претендує троє осіб. Зокрема, Ірина Біль, Дзвенислава Москв`як-Лесняк та Марія Малачинська.
16 Квітня, 2018 р., 16:07
Учні 5-11 класів, студенти, аспіранти та молоді вчені, вчителі та викладачі закладів освіти запрошуються до участі у ІІІ Міжнародному міждисциплінарному конкурсі наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка і Лідії Коваленко. Спеціальна тема конкурсу у 2018 році – «Голодомор 1932-1933 рр. – геноцид українського народу: історія/пам'ять родини – історія/пам'ять країни». Конкурс проводиться у трьох номінаціях:
16 Квітня, 2018 р., 16:06
Сьогодні у Львівській області є 84 заклади охорони здоров`я первинної медичної допомоги та 991лікар, що зареєстрований в електронній системі охорони здоров`я. Про це повідомив сьогодні заступник директора департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Андрій Васько. Також він проінформував, що укладено 15 483 декларацій та наголосив на на потребі в інформаційно-роз`яснювальній роботі серед населення.
16 Квітня, 2018 р., 16:05
Впродовж, 12-15 квітня, у місті Баку (Азербайджан) відбувся XXVI Чемпіонат Європи зі стрибків на батуті. До складу збірної команди України увійшли троє спортсменів Львівської області - Віталій Войтів (серед дорослих), Олег Мазурик та Михайло Лесишин (серед юніорів). Усі вони вихованці Дрогобицької ДЮСШ ім. І. Боберського, тренери:  Роман Веклюк та Тетяна Вагіла.
16 Квітня, 2018 р., 16:04
Про це сьогодні, 16 квітня, під час наради повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор. Під час наради Руслан Кандибор ознайомив присутніх з заходами із збереження автомобільних доріг загального користування державного значення від руйнування великоваговими транспортними засобами.
16 Квітня, 2018 р., 16:03
Про це сьогодні, 16 квітня, під час наради повідомив керівник Служби автомобільних доріг у Львівській області Руслан Кандибор. Під час наради Руслан Кандибор ознайомив присутніх з планом першочергових робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Львівської області у 2018р. Серед них: відновлення експлуатаційних характеристик мостових переходів, ліквідація аварійної ямковості, влаштування захисних шарів, поверхневих обробок, заходи з забезпечення безпеки дорожнього руху.
16 Квітня, 2018 р., 16:02
Районні комісії з питань легалізації виплати заробітної плати проводять системну роботу із суб’єктами господарювання щодо дотримання чинного законодавста про працю. Як розповів директор департаменту економічної політики Львівської ОДА Роман Филипів у всіх районах Львівської області регулярно проводять засідання районних комісій з питань легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення, на яких обговорюють питання підвищення заробітної плати та офіційного працевлаштування найманих працівників.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора