Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Програми, проєкти, гранти

23 Квітня, 2020 р., 22:03
Міжнародний фонд охорони природи «Conservation International» оголосив прийом заявок на конкурс, який спрямований на збереження біорізноманіття рослин, тварин і ландшафтів у всьому світі. Особлива увага приділяється так званим «гарячим точкам біорізноманіття», тобто зонам з особливою різноманітністю видів на суші і в морі у всьому світі.
23 Квітня, 2020 р., 22:00
У Фонді досліджень та допомоги приватному сектору (FASEP) триває прийом заявок для реалізації проєктів інфраструктури в рамках стратегій розвитку, що реалізуються органами місцевої влади, до яких можуть залучатися французькі підприємства (виробники обладнання, інженери, розробники тощо). Одними з основних секторів для реалізації проєктів є охорона навколишнього середовища (питна вода, очищення каналізаційних відходів, управління водними ресурсами, твердими відходами, проєкти, передбачені Кіотським протоколом) та енергетика (зокрема, відновлювана енергетика та підвищення енергоефективності).
23 Квітня, 2020 р., 21:57
Світовий жіночий фонд (Global fund for women) приймає заявки, які спрямовані на надання необхідних ресурсів установам чи організаціям, керівниками яких є жінки. Світовий жіночий фонд надає гнучкі гранти на операційну і програмну діяльність, довгострокові гранти і гранти на поїздки та організацію заходів, націлених на об'єднання організацій та обмін досвідом. Одним з пріоритетів, які фінансуються, є охорона і комплексна безпека, зокрема й екологічна справедливість.
23 Квітня, 2020 р., 21:38
Фінсько-український трастовий фонд надає грантове фінансування українським малим та середнім підприємствам або для технічної допомоги в цілях сприяння співпраці в галузі енергоефективності, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів джерел енергії в електричній і тепловій енергії, а також у мережах централізованого теплопостачання.
23 Квітня, 2020 р., 21:37
Одним з пріоритетів для подання заявок є стале використання природних ресурсів. Проєктні пропозиції необхідно подати до 15.10.2020. З детальнішою інформацією про конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://www.mzv.sk/web/kyjev-en/slovak-aid.
23 Квітня, 2020 р., 21:32
Одним з пріоритетів для подання заявок є екологічно сприятливий розвиток, зокрема поліпшення навколишнього середовища та підвищення рівня екологічної свідомості.  Крайнього терміну подання заявок немає. За рік можуть бути профінансовані 2 або 3 проєкти.  З детальнішою інформацією про конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://vm.ee/en/activities-objectives/development-cooperation-andhumanitarian-aid.
23 Квітня, 2020 р., 21:28
У міжнародній фінансовій організації – Північній екологічній фінансовій корпорації (NEFCO) – триває прийом заявок на гранти для малих та середніх підприємств на екологічні проєкти на світових ринках за межами країн Північної Європи. Одним з пріоритетів для подання заявок є енергоефективність у будівлях та промисловості.
23 Квітня, 2020 р., 21:23
Фонд Чарльза Стюарта Мотта (далі – Фонд) підтримує некомерційні організації, які працюють над зміцненням громад у всьому світі. Однією з програм підтримки є програма «Навколишнє середовища». Для визначення відповідності проєкту програмам Фонду першочергово потрібно заповнити онлайн бланк запиту (LOI). Запит на отримання гранту подається до Фонду не пізніше ніж за 60 днів до початку дії гранту.
23 Квітня, 2020 р., 21:14
У Міжнародному Вишеградському фонді триває прийом заявок на гранти, які сприяють регіональній співпраці як між країнами Вишеградської четвірки (Чеська Республіка, Угорщина, Польща та Словаччина), так і іншими регіонами, зокрема країнами Західних Балкан та Східного партнерства, серед яких і Україна. Проєктні пропозиції необхідно подати під час періоду подання заявок, який відкриється за 30 днів до граничного терміну – 1 червня та 1 жовтня о 12.00 год. Одними з основних пріоритетів фонду є проєкти, які просувають стратегії екологічно стійкого регіонального розвитку та туризму.  З детальнішою інформацією про конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://www.visegradfund.org/apply/grants/visegrad-grants/. Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з департаментом міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації готові виступити партнерами проєкту та за потреби забезпечити співфінансування. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора