Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Програма «Навколишнє середовища»

Дата: 23.04.2020 21:23
Кількість переглядів: 392

Фонд Чарльза Стюарта Мотта (далі – Фонд) підтримує некомерційні організації, які працюють над зміцненням громад у всьому світі. Однією з програм підтримки є програма «Навколишнє середовища». Для визначення відповідності проєкту програмам Фонду першочергово потрібно заповнити онлайн бланк запиту (LOI). Запит на отримання гранту подається до Фонду не пізніше ніж за 60 днів до початку дії гранту.

За рахунок Фонду грантоотримувачі можуть отримати фінансову допомогу на підтримку проєктів, які спрямовані на захист громад та екосистем, від яких вони залежать. 

Для отримання детальнішої інформації про конкурс можна звертатися до керівника організації в Україні – Росса Макларена, тел.: +38050 351 64 54, електронні адреси: suprun.svitlana@gmail.com, mottfnd@carrier.kiev.ua/, info@mott.org/.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з департаментом міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації готові виступити партнерами проєкту та за потреби забезпечити співфінансування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора