Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Фінсько-український трастовий фонд надає грантове фінансування

Дата: 23.04.2020 21:38
Кількість переглядів: 347

Фінсько-український трастовий фонд надає грантове фінансування українським малим та середнім підприємствам або для технічної допомоги в цілях сприяння співпраці в галузі енергоефективності, відновлюваних джерел енергії та альтернативних видів джерел енергії в електричній і тепловій енергії, а також у мережах централізованого теплопостачання.

Трастовий фонд фінансується Міністерством закордонних справ Фінляндії та управляється Північною екологічною фінансовою корпорацією (NEFCO). Місцевим координатором є Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України. Одними з основних пріоритетів фонду є проєкти, спрямовані на підтримку ідей поновлювальної енергії, енергоефективності у будівлях та промисловості.

Запрошуємо до  подання заявок до Фінськоукраїнського трастового фонду з метою впровадження проєктів, які сприятимуть підвищенню енергоефективності та виробництва чистої енергії. З детальнішою інформацією про конкурс можна ознайомитися за посиланням: https://www.nefco.org/fund-mobilisation/funds-managed-by-nefco/finland -ukraine-trust-fund/.

Департамент екології та природних ресурсів облдержадміністрації спільно з департаментом міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації готові виступити партнерами проєкту та за потреби забезпечити співфінансування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора