Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

18 Листопада, 2020 р., 11:24
Саме час зайнятися підготовкою автомобілів до холодів тим, хто ще цього не зробив.  Адже у  деяких регіонах України вже випав перший сніг. Перше, що необхідно зробити – потурбуватися про якісну зимову гуму, перевірити на справність ходову машини, залити спеціальну незамерзаючу рідину в бачок омивача. А ще замінити моторне мастило на те, яке призначене для низьких температур. Обов’язково слід переконатися у справності акумулятора. Якщо термін його служби спливає, то встановити новий краще до морозів.
12 Листопада, 2020 р., 11:29
В Україні запровадили карантин вихідного дня. Тепер у  суботу та неділю працюватимуть лише аптеки, продуктові магазини та АЗС. Громадський транспорт також курсуватиме. Обмеження почнуть діяти уже 14 листопада і триватимуть до 30 листопада – три вікенди. Таке рішення ухвалили на засіданні Кабміну у середу, 11 листопада. Що працюватиме у суботу та неділю:
09 Листопада, 2020 р., 08:44
Верховна Рада на сьогоднішньому засіданні прийняла за основу і в цілому урядовий законопроєкт №3891, яким вводить штрафи за порушення маскового режиму під час карантину. Штраф становитиме від 170 до 255 гривень. Раніше порушення маскового режиму каралося загальною статтею за порушення карантину. Рішення підтримали 262 народних депутати.
06 Листопада, 2020 р., 13:50
Сьогодні відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Комісія переглянула рівні епідемічної небезпеки в регіонах України. Нове епідемічне зонування почне діяти у понеділок, 9 листопада. До "червоної" зони буде віднесено: Миколаївський, Перемишлянський, Пустомитівський та Сокальський райони Львівської області. Решта районів області – у "помаранчевій" зоні. Зазначимо, до "зеленої" та "жовтої" карантинних зон не потрапив жоден населений пункт в Україні. 
04 Листопада, 2020 р., 14:49
Процес повернення коштів за скасоване пробне ЗНО триватиме до 1 грудня 2020 року. Повернення коштів здійснюється Міністерством освіти і науки спільно з ПриватБанком з 1 липня. Всі, хто ще не звернувся за відшкодуванням, мають 27 днів на врегулювання цього питання. Щоб отримати кошти, необхідно до 30 листопада:
04 Листопада, 2020 р., 14:39
З початку року в Україні працює сервіс «єМалятко», який об’єднує послуги, пов’язані з народженням дитини. Сервіс доступний у пологових будинках, Центрах надання адміністративних послуг (ЦНАП) та відділах Державної реєстрації актів цивільного стану (ДРАЦС). Зараз молоді батьки можуть зареєструвати дитину та оформити свідоцтво про її народження онлайн – «єМалятко» тепер доступний у застосунку «Дія».
03 Листопада, 2020 р., 11:44
30 жовтня відбувся робочий виїзд представників Львівського торговельно-економічного університету до гірських громад Львівщини. "Навчання у закладах освіти у поєднанні з практикою на робочому місці для підготовки в маи?бутньому висококваліфікованих кадрів дуже поширена за кордоном. Ми хочемо, аби концепція підготовки фахівців за дуальною формою здобуття освіти була популярною і на Львівщині. Саме тому організували захід, якии? покликании? налагодити співпрацю між кафедрою туризму та готельно-ресторанноі? справи і туристичним бізнесом карпатського регіону", – зазначила начальниця управління туризму та курортів облдержадміністрації Наталя Табака. У межах заходу делегація ознайомилась із туристичними локаціями Сколівського району, провела зустрічі із керівництвом гірськолижного комплексу «Плай», головою Славської селищної ради та представниками готельно-ресторанного бізнесу.
03 Листопада, 2020 р., 11:40
Національний природний парк «Сколівські Бескиди» увійшов до списку туристичних магнітів України. Відтак, на найближчі 3 роки стоїть завдання створити успішний туристичний продукт задля збільшення потоків мандрівників. Цьогоріч Львівська область інвестувала близько 6 млн грн у розвиток туристичної інфраструктури та промоцію парку «Сколівські Бескиди». Фінансовий ресурс  залучили з обласного бюджету та Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020 – це кошти міжнародної технічної допомоги.
02 Листопада, 2020 р., 10:59
На Сколівщині тривають роботи з будівництва моста через річку Стрий на автомобільній дорозі Східниця - Верхнє Синьовидне. Попередній мостовий перехід зруйнували повені у 2008 році. Вартість капітального ремонту моста становить 65,5 млн гривень. Його будівництво розпочали минулого року. Відтак, влаштували під’їзні шляхи до мостового переходу та змонтували верхні регеля несучих опор. На ці роботи витратили понад 3, 5 млн гривень.
30 Жовтня, 2020 р., 10:33
У четвер, 29 жовтня,  призначено   житлові субсидії 92 заявникам. Призначення вищевказаних   субсидій затверджено  під час засідання  комісії  з розгляду питань призначення державних соціальних допомог малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та пільг за місцем проживання під головуванням першого  заступника голови райдержадміністрації Романа Знака.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора