Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

27 Листопада, 2020 р., 09:19
Як свідчить сумна статистика, в осінньо-зимовий період кількість пожеж у житловому секторі різко зростає. Разом з цим збільшується і кількість загибелі у них громадян. Просимо мешканців Сколівщиним бути надзвичайно обачними. Якщо виявили займання чи пожежу, треба чітко повідомити диспетчеру "101" адресу, під’їзд, надати якомога більше конкретної інформації, де саме горить. А, за можливості, зустріти пожежний автомобіль і вказати місце, де відбулося займання.  Якщо пожежа застала вас у приміщенні, слід дотримуватись наступних правил:
26 Листопада, 2020 р., 10:25
            Історія Олесі – це історія, яка розпочинається похмуро та болісно, але її завершення залежить від нас з вами. Коли Олесі було 8 років її батько загинув, а мати залишилася сама із  трьома дітьми. Наймолодша дівчинка постійно хворіла, тому мама не могла залишати її саму вдома – довелося покинути роботу. Коли Олесі було 10 її мама почала зловживати алкоголем, бо не могла справитися із ситуацією самостійно. Тому на дівчинку та її сестер чекало життя в притулку, роз’єднання сім’ї, бо всі діти різного віку, потім довгий шлях через інтернати і нарешті повноліття та абсолютна самотність. Бо ця дитина не готова до дорослого життя. Що з мамою?! – Невідомо.
25 Листопада, 2020 р., 10:44
У суботу, 28 листопада, о 15.45 год.  на площі Тараса Шевченка м.Сколе відбудуться заходи по вшануванню пам’яті жертв голодоморів: поминальна панахида, хвилина мовчання  та акція «Засвіти свічку» біля пам'ятника Тарасові Шевченку.
24 Листопада, 2020 р., 13:46
Вже звична для багатьох справа – оформлення субсидій,  у час пандемії коронавірусу ускладнюється. Незважаючи на карантин та початок опалювального сезону, подавати заяви на отримання субсидій на оплату комуналки можна. Як це зробити, максимально убезпечивши себе, які з’явилися нововведення та які є винятки з правил при призначенні допомоги, - все роз’яснили у відділі житлових субсидій, соціальних виплат та допомог департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА.
24 Листопада, 2020 р., 11:33
Асоціація міст України розробила Практичний посібник. Його мета -  допомогти громадам організувати ефективну діяльність органів місцевого самоврядування. Видання складається з п’яти модулів. Це - типові документи, алгоритми дій, а також зразки рішень місцевих рад та їх виконавчих органів.
23 Листопада, 2020 р., 09:08
За ініціативи Державного агентства розвитку туризму України та Львівської обласної державної адміністрації, на зимові свята з Києва до Славського планують запустити новий потяг "Інтерсіті". Його маршрут пролягатиме через Львів та Стрий.
20 Листопада, 2020 р., 15:15
Сьогодні, 20 листопада, в м. Сколе відбулись  пам’ятні заходи  з нагоди  Дня Гідності та Свободи. Голова райдержадміністрації  Богдан Янко, Сколівський міський голова Микола Романишин, представники установ  вклонились Герою Небесної Сотні,  Герою України Олегові Ушневичу, поклавши квіти до місця його вічного спочинку.
19 Листопада, 2020 р., 16:23
Під час позачергової сесії обласної ради депутати підтримали ініціативу створення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк імені Т. Шевченка» у с.Верхнє Синьовидне Стрийського району.  “Проектований Парк-пам’ятка садово-паркового мистецтва – важливий парковий об’єкт, який потребує відновлення та підсилення рекреаційної функції. Об’єкт має історичне, композиційне та рекреаційне значення не лише для селища, але і для природно-заповідного фонду Львівщини. На території, що відведена під парк-пам’ятку садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк імені Т.Шевченка» зростає понад 40 видів трав’янистих рослин”, - наголосив заступник директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Максим Василишин.
18 Листопада, 2020 р., 14:50
    Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»  у четвер, 19 листопада 2020 року,  о 12.00 год. в залі засідань райдержадміністрації (м.Сколе, майдан Незалежності, 1, ІІІ поверх) відбудеться перша сесія Сколівської міської ради, обраної на місцевих виборах 25.10.2020р.
18 Листопада, 2020 р., 11:31
У п’ятницю, 20  листопада, о 12.00 год. з нагоди Дня Гідності  та Свободи відбудеться   поминальна панахида   та покладання квітів до могили Героя України, Героя Небесної Сотні  Олега Ушневича.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора