Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Березня, 2020 р., 20:00
Відповідно до розділу ІІ Прикінцевих положень Закону України від 17.03.2020     № 530-ІХ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню короновірусної хвороби (COVID-19)»: з дня оголошення карантину зупиняється перебіг строків звернення за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг, визначених законом.  Від дня припинення карантину перебіг цих строків продовжується з урахуванням часу, що минув до його зупинення. Отже, після завершення карантину надано можливість звернутись за: призначенням; перерахунком пенсії;  переведенням з виду на вид; поновленням/продовженням виплати пенсії.
17 Березня, 2020 р., 12:38
Відповідно до рішення засідання обласної комісії з питань техногенно–екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської ОДА, з 16 березня до особливого розпорядження скасовується проведення особистих прийомів громадян у всіх органах державної влади та місцевого самоврядування та максимально обмежується пересування громадян в громадських місцях. У зв’язку з цим, Сервісні центри Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області переходять  на особливий режим роботи. Прийом громадян буде проводитися за наявності у відвідувача захисної маски та за умови, що вирішити дане питання дистанційно не можливо (оформлення документів для виплати допомоги на поховання, отримання виготовленого пенсійного посвідчення). Одночасно повідомляємо, що послуги з пенсійного забезпечення можна одержати за допомогою електронної комунікації:
29 Січня, 2020 р., 15:57
У Законі  України “Про Державний бюджет  України на 2020 рік” передбачено зростання мінімальної заробітної плати у 2020 році до рівня 4723 грн. У зв’язку з цим, з 1 січня 2020 року буде перераховано мінімальний розмір пенсійних виплат для непрацюючих пенсіонерів, які досягли віку 65 років та мають страховий стаж не менше 30 років для жінок та 35 років для чоловіків.     Як наслідок, мінімальний розмір пенсії за віком, встановлений для зазначеної вище категорії осіб в розмірі 40 відсотків нової величини мінімальної заробітної плати, з 1 січня 2020 року збільшиться до 1889,20 грн. Перерахунок пенсій здійснюватиметься автоматизованим способом за матеріалами пенсійних справ.
28 Січня, 2020 р., 10:05
У п'ятницю, 24 січня, відповідно до графіка поденного фінансування пенсійних виплат на поточний місяць, Головним управлінням Пенсійного фонду України у Львівській області завершено в повному обсязі фінансування пенсійних виплат за січень 2020 року.
14 Січня, 2020 р., 15:31
Для виходу на пенсію у 2020 році після досягнення віку чоловіками 60 років та жінками 59 років (з 1 квітня 2020 року – 59 років 6 місяців) потрібно мати страховий стаж не менше 27 років. З кожним наступним роком страховий стаж, що дає право на призначення пенсії за віком, поступово зростатиме і у 2028 році необхідний страховий стаж становитиме 35 років.  Якщо у людини на час досягнення зазначеного пенсійного віку немає необхідного страхового стажу, вона зможе вийти на пенсію за віком пізніше, після досягнення 63 або 65 років. Якщо людина продовжуватиме офіційно працювати та набуде необхідний страховий стаж, то пенсія може бути призначена відразу після його набуття. У разі відсутності необхідного страхового стажу для призначення пенсії за віком після 60 та 63 років, пенсію можна отримати після 65 років. Але для цього потрібно мати мінімум 15 років страхового стажу. Тривалість страхового стажу, яка дає право на пенсію, визначається на дату досягнення пенсійного віку. Детальніше про умови призначення пенсії за віком читайте тут: https://cutt.ly/XrfCjAh
14 Січня, 2020 р., 15:30
11 січня 2020 року працівники Сколівського відділу обслуговування громадян (сервісного центру) в приміщенні універмагу провели флешмоб, метою якого було рекламування електронних послуг Пенсійного фонду України. Працівники Фонду проінформували як через веб-портал можна отримати інформацію про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески з системи персоніфікованого обліку починаючи з 2000 року, переглянути дані власної пенсійної справи та оформити пенсію в “один дотик” без відвідування Пенсійного фонду, подати скаргу, юридичні та фізичні особи можуть отримати інформацію про стан розрахунків платників з Пенсійним фондом та багато іншого. Фахівці розповіли про способи реєстрації на веб- порталі. По закінченні заходу всі бажаючі отримали буклети інформаційного характеру. На веб-порталі зареєстровано 1558 користувачів, в тому числі в січні 2020 року – 4.
14 Січня, 2020 р., 15:24
Пенсійний фонд України запровадив нову модель звернення громадян за призначенням пенсії в «один дотик» через вебпортал електронних послуг Фонду. Новий сервіс дозволяє призначити пенсію за одне відвідування сервісного центру, попередньо подавши заяву та усі необхідні документи через вебпортал електронних послуг Фонду. Головне завдання, яке стоїть перед Пенсійним фондом – покращити обслуговування відвідувачів Фонду, мінімізувати витрати часу на оформлення пенсій.
14 Січня, 2020 р., 15:23
Скористатися даним сервісом можна зі свого кабінету на вебпорталі електронних послуг Фонду. Які довідки можна отримати? ????довідка про розмір сплачених внесків (форма ОК-5); ????витяг із Реєстру застрахованих осіб; ????довідка про розмір пенсії. Які переваги? ??максимально комфортні умови для отримання послуги, навіть не виходячи з дому; ??скорочення часових витрат на звернення до органів Фонду. Як перевірити довідку з QR–кодом? ??Перевірка здійснюється через Портал Електронних Послуг Фондуhttps://portal.pfu.gov.ua/. 1.Зайти у розділ «Верифікація виданих документів». 2.Ввести перевірочний код документу, що міститься під QR-кодом. 3.Натиснути на пункт «Отримати код підтвердження». 4.На телефон запитувача буде надіслано СМС з кодом підтвердження. 5.Код ввести у поле «Пароль з СМС». 6.Натиснути «Отримати документ». 7.У полі попереднього перегляду має з’явитися документ. Це є підтвердженням, що довідку видав Пенсійний фонд України. Із детальною інструкцією, як скористатись послугою, знайомтесь нижче на інфографіці?? ????Також за посиланням відеоінструкція користувача https://cutt.ly/GwPQSLs
14 Січня, 2020 р., 15:21
З 1 січня 2020 року збільшився мінімальний розмір пенсії для осіб, які досягли 65 річного віку і мають тривалий страховий стаж. Законом України «Про Державний бюджет України на 2020 рік» передбачено зростання мінімальної заробітної плати до рівня 4723 грн.. У зв’язку з цим з 1 січня буде перераховано мінімальний розмір пенсійних виплат для непрацюючих пенсіонерів, які досягли 65 років і мають страховий стаж не менший як 30 років для жінок і 35 років для чоловіків.
14 Січня, 2020 р., 15:11
Наприкінці 2019 року Кабінет Міністрів України ухвалив постанову «Деякі питання виплати пенсій окремим категоріям громадян» щодо виплати військових пенсій. У цій постанові передбачено, що:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора