Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини, оголошення

05 Березня, 2020 р., 14:18
Директор Сколівського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Свистун М.І провів комунікацію з учасником бойових дій, жителем м. Сколе Габрусем Степаном Васильовичем, який перебував у зоні АТО з 2015 року.
03 Березня, 2020 р., 17:48
03  березня 2020 року виїзна бригада Сколівського районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) з метою перевірки  роботи соціальних робітників та обстеження умов проживання своїх підопічних побувала у с.Корчин та с.Крушельниця. У складі групи були завідувачі відділень  соціальної допомоги вдома №1  - Н. Савчин; №2 – А. Феденець;  фахівець з соціальної роботи -  П.Турчин, соціальний працівник – О.Ковч.
02 Березня, 2020 р., 16:52
24 лютого 2020 року відбулися збори з учасниками АТО/ООС Сколівщини, які організував голова спілки та капелан о. Володимир Борис. На зборах була присутня практичний психолог Територіального центру соціального обслуговування, яка розповіла про роботу територіального центру та про послуги, які надаються організацією.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора