Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Сколівщини

29 Січня, 2020 р., 10:28
28 січня голова райдержадміністрації Богдан Янко  та перший заступник голови райдержадміністрації Роман  Чудійович  здійснили робочий візит  на підприємство легкої промисловості, яке працює на Сколівщині -  ТзОВ  «ІТАЛІЯ-ДЖИНС-ГРУП».  Під час зустрічі директор  підприємства  В’ячеслав Гуль ознайомив з  особливостями  виробництва,  серед    основних проблемних  питань  відзначивши   відсутність кваліфікованої робочої сили  та  плинність  кадрів.  На  даний час  підприємство  в основному працює на експорт. На підприємстві працює 93 особи,  при можливості  працевлаштування 187 осіб. Середня місячна заробітна плата  -  7578,17 грн. Протягом 2019 року обсяг реалізованої промислової продукції ТзОВ  «ІТАЛІЯ-ДЖИНС-ГРУП» становив 8,9  млн грн., сплачено податків на суму  близько 3,5 млн грн.
29 Січня, 2020 р., 10:21
Упродовж 2019 року діяльність відділення Національної служби посередництва і примирення в Львівській області (відділення НСПП) відповідно до Законів України "Про порядок вирішення колективних трудових спорів (конфліктів)", "Про соціальний діалог в Україні" була спрямована на здійснення сприяння у вирішенні колективних трудових спорів (конфліктів), поліпшення стану соціально-трудових відносин (СТВ) у трудових колективах підприємств, установ, організацій області, прогнозування та запобігання виникненню колективних трудових спорів (конфліктів), сприяння забезпеченню здійснення соціального діалогу, проведення оцінки відповідності критеріям репрезентативності профспілок та організацій роботодавців.
29 Січня, 2020 р., 09:48
Заробітна плата є державною соціальною гарантією, обов’язковою на всій території України для підприємств усіх форм власності і господарювання та фізичних осіб, які використовують працю найманих працівників, за будь-якою системою оплати праці. Незадекларована праця знижує доходи державного бюджету, а отже і можливість фінансування державних програм соціального спрямування.
28 Січня, 2020 р., 15:44
Сьогодні, 28  січня,  голова райдержадміністрації Богдан Янко  та перший заступник голови райдержадміністрації Роман  Чудійович  відвідали Сколівську районну філію Львівської  обласної служби  зайнятості.  В рамках    візиту  відбулась  робоча зустріч з колективом, під час якої  працівники   районної служби  зайнятості охарактеризували  основні напрямки  своєї діяльності, зокрема, щодо працевлаштування  безробітних, створення  нових  робочих місць, взаємодії з роботодавцями,  навчання та  перекваліфікації безробітних осіб,  сприяння започаткуванню й розвитку підприємницької діяльності, проведення інформаційно-роз’яснювальної та  профорієнтаційної роботи серед молоді  тощо.  Відтак директор  районної філії Іванна Тимоцко  окреслила пріоритетні напрямки та основні новації діяльності  служби зайнятості на 2020 рік, звернувши увагу і на проблемні питання в організації ефективної роботи  служби зайнятості.
28 Січня, 2020 р., 12:21
Шановні декларанти! У січні 2020 року розпочався черговий етап подання декларацій особами, уповноваженими на виконання функцій держави або місцевого самоврядування,відповідно до закону України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення ефективності інституційного механізму запобігання корупції та наказу НАЗК №168/19 від 12.12.2019 року. Просимо Вас відповідально поставитись до змісту інформації, яку ви зазначаєте у декларації.
28 Січня, 2020 р., 10:08
27 січня у приміщенні малої сесійної зали Львівської обласної ради відбулись публічні консультації з приводу адміністративно-територіального устрою Львівської області в частині Сколівського, Бродівського та Радехівського районів. Публічні консультації відбулись за участю першого заступника голови облдержадміністрації Василя Лозинського,т.в.о директора департаменту економічної політики Степана Куйбіди, директора Агенції регіонального розвитку Львівщини Тараса Баранецького, керівника Львівського офісу U-Lead в Україні Галини Гречин та представників органів місцевого самоврядування та їх асоціацій, науково-експертного середовища та інститутів громадянського суспільства.
27 Січня, 2020 р., 17:36
По території області  28 січня вночі та вранці місцями туман видимістю 200 – 500 м. На окремих ділянках доріг ожеледиця. На окремих ділянках доріг ожеледиця. (І рівень небезпечності, жовтий). Шановні водії! Будьте уважними та обережними!Дотримуйтеся швидкісного режиму, дистанції та відмовтеся від ризикованих маневрувань, які при несприятливих погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Під час наближення до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижуйте швидкість до мінімуму. Не забувайте увімкнути габаритні вогні чи протитуманними ліхтарі.
27 Січня, 2020 р., 16:50
Згідно доручення Прем’єр-міністра України від 22.01.2020 р. № 2313/0/1-20, наголошуємо! З 1 січня 2020 року мінімальна заробітна плата: у місячному розмірі – 4723 гривні; у погодинному розмірі – 28,31 гривні. Виплата заробітної плати працівникам здійснюється у першочерговому порядку. Всі інші платежі підприємство провадить після виконання зобов’язань щодо оплати праці. Увага! Порушення трудового законодавства тягне за собою накладення штрафів!
27 Січня, 2020 р., 16:19
 В буклеті "Моя земля – моя власність", який розроблений департаментом агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації, громадянам покроково роз’яснюється порядок виділення земельної частки (паю) та реєстрації права власності на земельну ділянку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора