Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

18 Червня, 2018 р., 22:34
18 червня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка зустрівся з керівництвомкомпанії NG Metal, яка спеціалізується на виконанні замовлень по обробці та виготовленню виробів та комплектуючих з листового металу для різноманітних галузей промисловості.
18 Червня, 2018 р., 22:33
Департамент розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації спільно з працівниками Борзнянського ВП ГУНП у Чернігівській області завдяки жорсткому контролю за процесом вивезення побутових відходів з м. Львова встановили недобросовісного перевізника, який 15 червня 2018 року здійснив несанкціонований скид ТПВ в с. Степ Борзнянського району Чернігівської області.
18 Червня, 2018 р., 22:29
З початку року  за кошти обласного та місцевих бюджетів придбали житло вже для 11 дітей – сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.
18 Червня, 2018 р., 22:28
У четвер, 21 червня, у Трускавці розпочинає роботу ІІІ Форум місцевого розвитку. Захід триватиме упродовж трьох днів і стане унікальним міжнародним майданчиком обміну досвідом з питань посилення співпраці між корпусом народних депутатів, представниками місцевого самоврядування, неурядових організацій та закордонних партнерів.
18 Червня, 2018 р., 22:25
Львівському музеї історії релігії свій мистецький доробок виставляє програміст із понад сорокарічним стажем Богдан Сікотовський. Захоплення живописом стало невід’ємною потребою його життя. А багаторічна самоосвіта, вроджене вміння вслухатися в природу, бачити багатство її барв, імпресіоністично відчувати колір і світло стало основою для створення професійних малярських робіт.
18 Червня, 2018 р., 22:23
Рада голів державних адміністрацій у межах співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, інформує про відкриття нової програми бізнес стажування для фахівців з України за напрямом «Регіональний економічний розвиток».
18 Червня, 2018 р., 22:21
В області діє Комплексна програма розвитку культури Львівщини на   2018 - 2020 роки затверджена на сесії Львівської обласної ради. Одним із пріоритетних напрямків програми  є поповнення бібліотечних фондів та бібліотечних проектів, на виконання яких  передбачили  кошти на суму 960 тис грн.
18 Червня, 2018 р., 22:20
Департамент внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА підготував соціальний ролик «Тато – ось мій Герой», присвячений усім батькам, які захищають незалежність України на Сході.
18 Червня, 2018 р., 22:19
Цьогорічний День молоді, що відбудеться 24 червня, буде наповнене різноманітними локаціями та активностями, зокрема, мокрий волейбол, битва «на купинах», надувний скеледром та змагання в інтелектуально-розважальній грі «Mind Game».
18 Червня, 2018 р., 22:17
Як повідомили у департаменті соціального захисту населення, впродовж літньої кампанії послугами оздоровлення та відпочинку запланували  охопити понад 101 тис дітей шкільного віку області, що складає 40% від загальної кількості дітей шкільного віку, з них понад 38 тис дітей соціально незахищених категорій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора