Сколівська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини Львівщини

04 Січня, 2019 р., 16:12
Сьогодні, 4 січня, в сесійній залі районної ради відбулося засідання Ради регіонального розвитку, за участю голови Золочівської райдержадміністрації Володимира Недзельського, голови Золочівської районної ради Олега Банаха, голів місцевих рад, депутатів, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників громадськості.
04 Січня, 2019 р., 16:11
Сьогодні, 4 січня, у храмі поблизу Центру Митрополита Андрея Шептицького, за сприяння департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА, стартувала щорічна пластова зустріч «Різдвяна свічечка». Розпочалась зустріч із міжнародної акції поширення Вифлеємського Вогню Миру. Привітав із стартом «Різдвяної свічечки» пластунів Львівщини директор департаменту внутрішньої та інформаційної політики Львівської ОДА Андрій Ковальський.
04 Січня, 2019 р., 16:10
Львівська обласна державна адміністрація висловлює вдячність правоохоронним органам за активну роботу у боротьбі з корупцією у Львівській області. За інформацією правоохоронних структур, за ознаками кримінального правопорушення задокументовано протиправні дії голови Сокальської районної державної адміністрації Романа Токая. Львівська ОДА підтримує дії правоохоронних органів, адже правопорушник повинен відповідати за вчинене, незалежно від займаної посади. Очищення владних структур від працівників, які зловживають службовим становищем, триватимуть і надалі, незалежно від того чи це буде міський голова, чи голова райдержадміністрації.
04 Січня, 2019 р., 12:01
На Львівщині зареєстровано 21 суб’єкт насінництва та розсадництва, у яких можна придбати сертифіковане насіння сільськогосподарських рослин та саджанці української та зарубіжної селекції.
04 Січня, 2019 р., 11:59
30 січня відбудуться електронні торги з продажу права оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності (за межами населеного пункту).
04 Січня, 2019 р., 11:58
У 2018 році для підприємств області було організовано дев’ять торгових місій у різні країни світу, зокрема в Узбекистан, Молдову, Австрію, Ізраїль, Туреччину, Італію, Білорусь, Німеччину, Азербайджан.
04 Січня, 2019 р., 11:57
Міністерство охорони здоров’я запускає в області кампанію щодо збільшення рівня вакцинації від кору серед дітей.
04 Січня, 2019 р., 11:56
3 грудня, у селі Боянець, що на Жовківщині, після завершення ремонтних робіт, урочисто відкрили сільську лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини. Відтепер місцеві мешканці зможуть отримати якісні медичні послуги в комфортних та затишних умовах. 
03 Січня, 2019 р., 17:24
На Львівщині стартує кампанія щодо збільшення рівня вакцинації від кору серед дітей шкільного віку. Про це йшлося сьогодні, 3 січня, під час брифінгу у Львівській ОДА.
03 Січня, 2019 р., 17:17
3 січня, головне управління Пенсійного фонду України у Львівській області розпочало фінансування пенсійних виплат за поточний місяць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора